NAMELIJK: nieuwsbrief van De Naamafdeling - Oktober 2013 
Beste <<Voornaam>>, het najaar is goed begonnen op De Naamafdeling. Met een zeer geslaagde relatieborrel #VRIJM13O op vrijdag 13 september en veel mooie nieuwe projecten. Lees er alles over in deze nieuwste NAMELIJK: 

VRIJM13O

Op vrijdag 13 september organiseerden wij de eerste borrel op onze nieuwe locatie Rokin 75: de #VRIJM13O. Ruim 150 vrienden en relaties kwamen langs. We willen alle aanwezigen bedanken voor hun gezelligheid. En voor hen die er niet bij waren: wie weet doen we het een andere vrijdag de 13e nog een keer dunnetjes over...

The Shelle

Rosalina Nacken: een nieuw merk gespecialiseerd in haute couture Italiaanse handtassen en tabletcovers. Voor haar eerste iconische product hebben wij de naam 'The Shelle' ontwikkeld.

Winnaar Namespotting September

De winnaar van Namespotting september 2013 is geworden: Ger Nijkamp met 'Lino Richie - is it me your (you're!) looking floor' Gefeliciteerd met de naambeker! Nieuwe inzendingen voor Namespotting blijven altijd welkom. Mail ze ons of plaats ze op onze Facebook-pagina. 

Kröller-Müller

Voor het Kröller-Müller Museum werken wij momenteel aan de naam voor een unieke tentoonstelling die volgend jaar gaat plaatsvinden.

Geddit Reader

MT Company heeft een PDF reader ontwikkeld waarmee lezen gemakkelijker wordt. Deze app begeleidt de ogen waardoor informatie beter verwerkt wordt, met een hoger leestempo en beter tekstbegrip als gevolg. Wij hebben de naam Geddit Reader ontwikkeld. Download de iPad-app hier.

Amsterdam

Amsterdam gaat haar huisstijl vernieuwen. Wij zijn ingeschakeld voor de herziening van naamgeving en merkarchitectuur. De vormgeving wordt uitgevoerd door Edenspiekermann en Thonik.

Namen portfolio

Theodoor Gilissen Bankiers heeft ons ingeschakeld voor de naamontwikkeling van haar portfolio aan dienstverleningsconcepten.
Copyright © 2013 De Naamafdeling, All rights reserved.
De Naamafdeling op Twitter De Naamafdeling op Facebook De Naamafdeling op Linkedin De Naamafdeling op Pinterest De Naamafdeling op Youtube