NAMELIJK: nieuwsbrief van De Naamafdeling - Juli 2013 
BesteĀ <<Voornaam>>, en het werd zomer... eentje waar we even op moesten wachten. De Naamafdeling is tijdens de zomermaanden overigens gewoon open. Behoefte aan een nieuwe naam of naamadvies? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend naamgesprek op ons dakterras. Zonnige dagen iedereen! 

Inadmin: nieuwe dochter APG

Wij feliciteren APG met Inadmin. Inadmin is de nieuwe dochter van APG, waaronder ook Loyalis, Pensional en Cordares vallen. Inadmin is de merknaam waarmee APG  volledige pensioen-, beleggings- en de verzekeringsadministraties uit gaat voeren onder het label van pensioenfondsen, premie pensioeninstellingen en verzekeringsmaatschappijen.

GroenGelinkt op eigen benen

GroenGelinkt is een initiatief van Agentschap NL en een samenwerking met het Ontwikkelcentrum, Stichting Kennisnet, de Groene Kennis Coöperatie en het Platform NME. De naam GroenGelinkt is ruim 2 jaar door ons ontwikkeld en inmiddels heeft het project zich ontwikkeld tot een zelfstandige organisatie. Mooi!

Winnaar Namespotting juni

De winnaar van Namespotting juni in 2013 is geworden: Jonathan Ursem met 'Total Nobody'. Gefeliciteerd! De Naambeker is onderweg naar Kaapstad. Nieuwe inzendingen voor Namespotting blijven altijd welkom. Mail ze naar namespotting@denaamafdeling.nl of plaats ze op onze Facebook-pagina. 

Stagiair voor De Naamafdeling

Vanaf 1 juli is onze vaste bezetting verdubbeld! Naast onze freelancers en andere samenwerkingspartners verwelkomen wij onze stagiair Cyril Padabed! Hij gaat zich bezig houden met business development en strategie om onze klanten nog beter te bedienen. 

Het Rode Kruis

Ze hangen door heel Amsterdam. Posters waarmee Het Rode Kruis mensen oproept voor de test om uit te zoeken wat voor type maatje zij eigenlijk zijn. Op deze manier wil Het Rode Kruis de drempel verlagen om maatje te worden. Wij hielpen bij positionering, naamgeving en invulling van de test.

SiteGeregeld! 

SiteGeregeld zorgt voor een website waar je 100% controle over hebt maar géén omkijken. Een site die converteert: meer aanvragen, klanten en winst. Wij mochten de naam ontwikkelen. We wensen de initiators KarelGeenen.nl, Van Ons en Yargon veel succes met dit initiatief. Aan de naam zal het niet liggen! :)

Coming soon...

Momenteel werken we o.a. aan een project voor de Gemeente Amsterdam, aan een naam voor een architecten- en internetbureau, een zorginstelling en aan een aantal online initiatieven. Daarnaast zijn verschillende pay-offs in ontwikkeling. Over deze en andere projecten meer in de volgende NAMELIJK:
Copyright © 2013 De Naamafdeling, All rights reserved.
De Naamafdeling op Twitter De Naamafdeling op Facebook De Naamafdeling op Linkedin De Naamafdeling op Pinterest De Naamafdeling op Youtube