NAMELIJK: nieuwsbrief van De Naamafdeling - September 2012 
NAMELIJK: nieuwsbrief van De Naamafdeling
Alsjeblieft, de 'september issue' van NAMELIJK: nieuwsbrief van De Naamafdeling. Die van augustus gemist? Lees hem hier. En neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina
Stembreker

Stembreker gelanceerd

Gisteravond is de Stembreker tijdens de seizoensopening  van DWDD voor het grote publiek gepresenteerd. Bekijk het fragment waarin de Stembreker wordt uitgelegd door bedenker Sywert van Lienden. Stembreker maakt een nieuwe manier stemmen mogelijk. Voor het eerst kun je nu op meer partijen tegelijk stemmen en zo je favoriete coalitie dichterbij brengen. Stembreker is een initiatief van G500. De Naamafdeling heeft de naam Stembreker ontwikkeld. 
Wippy Pindakaas

Wippy Pindakaas #slogan

Wippy Pindakaas is al bijna 30 jaar een echt Surinaams product. Wippy bevat meer dan 90% pinda's, meer dan concurrerende merken. Binnenkort lanceert het merk een nieuwe verpakking. Voor de begeleidende campagne heeft De Naamafdeling de slogan ontwikkeld die zowel op radio en online gebruikt zal worden. Wippy pindakaas. Classic, crunchy, suikervrij en hot. Meer pinda's passen niet in een pot!
Maak naam met social media

Maak naam met #socialmedia 

De Naamafdeling maakt namen, maar wij helpen ook náám te maken. Wij adviseren en ondersteunen organisaties bij de ontwikkeling en toepassing van een social mediastrategie. Nog steeds zijn er bedrijven die huiverig zijn om social media in te zetten. De Naamafdeling helpt hierbij met een gestructureerd stappenplan waardoor koudwatervrees verdwijnt. 

En verder ...

Momenteel werken we onder andere aan opdrachten voor Wegener, een architectenbureau, verschillende apps, een kunstproject en samen met Marketing Interim Professionals aan een revolutionair nieuw e-commerce concept.  Meer over deze en andere projecten kun je lezen in de volgende nieuwsbrief. 
Appril

Appril 2013

Afgelopen april was De Naamafdeling een van de founding partners van het succesvolle app-festival Appril. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de tweede editie al weer gestart. Als je interesse hebt om een bijdrage te leveren, kijk dan even hier
PlasticPleases

PlasticPlease #namenews

PlasticPlease, een project van SIFEVU, biedt jongeren een stageplek aan op de Vrije Universiteit, waar zij naast dat zij PET-flesjes inzamelen ook burgerschapslessen krijgen. Zo wordt de VU duurzamer en ontwikkelen de jongeren zichzelf. De Naamafdeling heeft als partner van SIFEVU de naam voor dit project ontwikkeld. 

MN inzicht #namenews

In samenwerking met Edenspiekermann hebben wij de nieuw naam ontwikkeld voor 'Quarterly Outlook', het relatieblad van MN over financiële markten én integraal vermogensbeheer in een pensioenomgeving.
Naambeker winnen?

#namespotting

Voortaan je koffie drinken uit je eigen Naambeker? Mail je inzending naar naam@denaamafdeling.nl. De inzending met de meeste 'likes', krijgt de Naambeker. Bekijk de inzendingen van augustus.
Contact
Ook een naamvraag? Bel 085-4010895 of mail Hans Prummel op hans@denaamafdeling.nl 
Copyright © 2012 De Naamafdeling, All rights reserved.
De Naamafdeling op Twitter De Naamafdeling op Facebook De Naamafdeling op Linkedin De Naamafdeling op Pinterest De Naamafdeling op Youtube