NAMELIJK: nieuwsbrief van De Naamafdeling - Oktober 2012 
NAMELIJK: nieuwsbrief van De Naamafdeling
Dit is de oktober-editie van NAMELIJK: nieuwsbrief van De Naamafdeling, met een selectie van een aantal actuele activiteiten.  De NAMELIJK van september is ook nog online te bekijken.
Haarlemmermeer: De Naamafdeling

Incubator Haarlemmermeer

Gemeente Haarlemmermeer start, samen met een aantal partijen waaronder DuraVermeer, Rabobank, Park 20|20 en Urgenda, een eigen incubator gericht op duurzame innovatie. De Naamafdeling is geselecteerd om de naam voor dit initiatief te ontwikkelen en te begeleiden bij de verdere identiteitsontwikkeling.
De Naamafdeling praat bij Appril

De Naamafdeling spreekt bij Appril

Op donderdag 18 oktober laat Appril weer van zich horen. In Pakhuis de Zwijger wordt een avond georganiseerd om het vernieuwde team voor te stellen. Daarnaast gaan de presentaties over 'App merknamen en intellectueel eigendom' in reprise. Als één van de founding partners van Appril, zijn wij blij dat De Naamafdeling deze avond mag spreken. Andere sprekers zijn Jan Hart van het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE) en Ruby Nefkens, advocaat bij Van der Steenhoven. Inschrijven kan via de Meetup van Appril. 

Maak naam met social media

Maak naam met social media
De Naamafdeling maakt namen, maar wij helpen ook náám te maken. Wij adviseren en ondersteunen organisaties bij de ontwikkeling en toepassing van hun social mediastrategie. De Naamafdeling helpt met een gestructureerd stappenplan waardoor koudwatervrees verdwijnt. 

Dinner for Friends

Dinner for Friends

De Naamafdeling werkt mee aan de actie Dinner for friends, een initiatief van De Grote Onderneming (tevens al 20 jaar de organisator van het bekende AmsterdamDiner). Met de Dinner for Friends box - ontworpen door Marcel Wanders - kun je je eigen benefietdiner organiseren. Begin november start het media-offensief. Neem alvast een kijkje op de Facebook pagina, lees meer of bestel de box meteen. 
Koninklijk Concertgebouworkest

Koninklijk Concertgebouworkest

Samen met Video Dock werken we momenteel aan een prachtig project ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan van het beroemde orkest. Binnenkort meer hierover. 
 
MARUG Marketing Conference

MARUG Marketing Conference

De 24e MARUG Marketing Conference - de grootste marketingconferentie door studenten georganiseerd - vindt plaats op 14 maart 2013 in Groningen. De Naamafdeling is gevraagd mee te denken over het thema. 
Namespotting

Namespotting

Doe jij al mee met Namespotting? Elke maand loven wij de Naambeker uit voor de beste inzending. Plaats je vondst op onze Facebook pagina of mail hem naar: namespot@denaamafdeling.nl. Bekijk hier de inzendingen van oktober.  
Hans Prummel

Naampraten?

Vragen over onze diensten of een keertje vrijblijvend naampraten? Neem contact op via 085-4010895 of mail Hans Prummel op hans@denaamafdeling.nl 
Copyright © 2012 De Naamafdeling, All rights reserved.
De Naamafdeling op Twitter De Naamafdeling op Facebook De Naamafdeling op Linkedin De Naamafdeling op Pinterest De Naamafdeling op Youtube