Copy
Se denne email i din browser
Kære Nyhedsbrev modtager,

Kommunalvalget 21 blev først og fremmest et valg for klimaet, velfærden og en begmand til regeringen. Med den rosin i pølseenden at den yderste højre også fik en på goddagen. 

Alle fire storbyer vendt ryggen til regeringens politik. Klimaaktivister, flygtningevenner, sygeplejersker og mange flere har været på tæerne hele året. Socialdemokratiet har fået et tydeligt vink med en vognstang – nemlig en omvendt hockeystav fra klimaaktivisterne; et hjerte med teksten: ”Syrien er ikke sikker” fra flygtningevennerne; og en kold skulder og et “Nej ‒ lev med det” fra sygeplejerskerne. 

Således har regeringens egen politik svækket hele Socialdemokratiet. Det vil forhåbentlig give mere plads til den del af partiet, som er utilfreds med den nationalistiske og indvandrerfjendske linje, som har været partiets politik siden 2018.
 
Med et svækket Socialdemokrati og et styrket SF og Enhedslisten er det vel også snart på tide, at regeringens parlamentariske grundlag skærper kravene og sætter regeringen stolen for døren på udlændinge- klima- og velfærdspolitik.

Alle vi, som kæmper uden for det parlamentariske spil, har længe været bevidste om betydningen af vores arbejde og også kunnet aflæse det ved såvel folketingsvalget i 2019 som det netop overståede kommunalvalg. Hvorfor sidder SF og Ø på hænderne. Hvorfor tøver de?

Der er mere end nogen sinde brug for et venstrefløj som er aktivistisk og anti-kapitalistisk. Netop dette spørgsmål (og mange andre) diskuterer vi på Marxisme 21 næste weekend.

Marxisme 2021 Fredag d. 26 og lørdag d. 27 novemberhttps://www.facebook.com/events/196834229093959
 
Facebook
Website
Email
Copyright © 2021 Internationale Socialister, All rights reserved.


Vil du ændre noget?
Du kan opdatere dine præferencer eller stoppe med at modtage disse mails.

Email Marketing Powered by Mailchimp