Copy
ZZPers in Amsterdam-Noord gezocht!
View this email in your browser
OPROEP: ZZPers GEZOCHT!

Loodgieters, klusjesvrouwen, installateurs, chauffeurs, reparateurs... Webbouwers, coaches, schrijvers, kappers, dansers, vormgevers, theatermakers, ontwerpers... Juristen, projectmanagers, marketeers, communicatiemanagers, ITers, loopbaanadviseurs, kenniswerkers, ... Kortom: ZZPers en professionals gezocht!

FijnZonneplein en WNKL organiseren samen een serie festivals van/voor ZZPers in Amsterdam-Noord. De eerste Nederlandse doe-festivals! Vol Amsterdamse doeners, mensen die diensten aanbieden op allerlei gebied, en je leven of zaken makkelijker maken.

Wat doet een ZZPer op een festival?
Zoek je extra klanten, samenwerking, zakelijk advies, uitbreiding van je zakelijk netwerk of extra publiciteit? Een WNKL-festival is een goede manier om dit voor elkaar te krijgen. En vraag je je af of jouw type ondernemerschap wel op een festival past? WNKL denkt graag met je mee!

WNKL op het FijnZonneplein
WNKL organiseert pop-up marktpleinen in de netwerkeconomie en helpt zo een bedrijf te maken van je netwerk. Vanaf juni vind je ons maandelijks op het Zonneplein, met telkens weer nieuwe doeners die hun 'deuren' opengooien. Zo is er altijd voor iedereen van alles te doen, proeven en beleven. Met natuurlijk lekker lokaal eten en drinken en een gezellig terras met fijne muziek.Graag tot ziens op het Zonneplein!

In de vorige nieuwsbrief vond je meer informatie over de WNKL doe-festivals. Heb je deze gemist? Hier lees je 'm terug! Meer info? Zie www.wnkl.net

 
De WNKL doe-festivals worden georganiseerd in samenwerking met FijnZonneplein, een vereniging van enthousiaste bewoners en professionals uit Tuindorp Oostzaan en omstreken. Het doel? Een plein vol ontmoetingen! De festivals worden mede mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van Stichting DOEN.
Programma 29/6: het Goede Leven!

Er zijn inmiddels al veel enthousiaste aanmeldingen van ZZPers binnen, dus mocht je nog twijfelen: twijfel niet langer maar meld je nu aan!  En mocht je meer willen weten, neem dan gewoon even contact met ons op over de voordelen van meedoen. Want met de festivals zet WNKL jouw onderneming op een leuke manier in de etalage. Het WNKL festival is een doe-festival gemaakt door de ZZPers die meedoen; samen creëren we het marktplein van de 21e Eeuw. Aanmelden kan hier.
Noorderling? Amsterdammer? Bezoeker?

Laat ons weten wat jij graag ziet op het WNKL festival! Behoefte aan een coaching sessie, draaimolen, kookworkshop, timmerman? Laat het ons weten!
Share
Tweet
Forward
Gezamenlijke uitgave van Stichting WNKL en vereniging FijnZonneplein, juni 2014.

Graag tot ziens!