Copy

 

MEESTERS OP DE GITAAR
gitaarconcerten in het Concertgebouw Amsterdam
AANVANGSTIJD CONCERT GABRIEL BIANCO GEWIJZIGD

Het concert begint om 20.15 uur. Mocht er een andere aanvangstijd op uw (e-)ticket staan dan hoeft u niets te doen: uw kaarten blijven geldig voor het concert op de betreffende datum.
 

GABRIEL BIANCO
27 november 2021
aanvang 20:15 uur
Zodra hij de snaren beroert, is hij één met zijn instrument. Hij behoort tot de beste klassieke gitaristen van deze tijd. Zijn repertoire varieert van barok tot modern waarbij de nadruk ligt op muziek uit de romantische periode en Spaanse werken.
Gabriel Bianco won eerste prijzen op prestigieuze concoursen als de Guitar Foundation of America's International Guitar Competition en de Koblenz International Guitar Competition. Hij speelde in meer dan veertig landen in trad op in de Tchaikovsky Concert Hall in Moskou, het Musashino Art Center in Tokyo en het Herbst Theatre in San Francisco.
Bianco heeft twee soloalbums uitgebracht. Laureate Guitar Series werd opgenomen op het Naxos-label en Capricci bij Ad Vitam Records. Sinds 2018 is Gabriel Bianco hoofdvakdocent aan het Conservatorium van Amsterdam.
 
 
Het Concertgebouw volgt de richtlijnen van het RIVM. U kiest zelf uw plaats in de zaal. In Het Concertgebouw is er een luchtverversingssysteem dat voortdurend frisse lucht van buiten naar binnen voert.
Het is verplicht voor bezoekers vanaf 12 jaar bij de ingang een coronatoegangsbewijs (bewijs van vaccinatie/testen/herstel) te tonen. Wanneer u dit bewijs niet kunt of wilt tonen, wordt u helaas geen toegang verleend tot het gebouw, maar krijgt u uiteraard wel uw geld terug.
We hopen dat eventuele nieuwe maatregelen geen invloed hebben op dit concert. Mocht dit wel zo zijn, dan houden we u uiteraard op de hoogte.
Mocht het tijdstip u niet uitkomen of heeft u andere vragen, neem dan telefonisch contact op via de Concertgebouwlijn op telefoonnummer 020 - 671 83 45 (dagelijks bereikbaar van 10.00 tot 17.00 uur) of stuur een e-mail naar kassa@concertgebouw.nl.
 NOG MEER CONCERTEN
Zaterdag 12 maart 2022 geeft Grisha Goryachev een concert in Meesters op de Gitaar, de enige gitaarserie in Het Concertgebouw van Amsterdam.
NIEUWSBRIEF
Misschien heeft u wel genoeg van onze nieuwsberichten. Wilt u dan zo vriendelijk uzelf af te melden via de link onderaan dit bericht. Dan blijft uw inbox leeg en ons bestand up to date.
Meesters op de Gitaar (sinds 1986) wordt mede mogelijk gemaakt door
gitaarbouwer Otto Vowinkel, gitariste Esther Steenbergen en Amsterdams Welvaren 
Copyright © 2021 meesters op de gitaar, All rights reserved.


gegevens aanpassen of afmelden

Email Marketing Powered by Mailchimp