Copy

 

MEESTERS OP DE GITAAR
gitaarconcerten in het Concertgebouw Amsterdam
AANVANGSTIJD GEWIJZIGD

Het concert begint om 20.15 uur. Mocht er een andere aanvangstijd op uw (e-)ticket staan dan hoeft u niets te doen: uw kaarten blijven geldig voor het concert op de betreffende datum.
 

RAPHAELLA SMITS
25 september 2021
aanvang 20:15 uur
Raphaella Smits studeerde klassieke muziek aan de conservatoria van Antwerpen en Brussel en vervolgde haar opleiding in Spanje bij de legendarische gitarist José Tomás. Na eerder al prijzen tijdens concoursen in Granada en Palma de Mallorca te hebben gewonnen, zette zij in 1986 het beroemde Spaanse Certamen Internacional de Guitarra Francisco Tarrega op haar naam. Juryvoorzitters Andrès Segovia en Narciso Yepes toonden beiden hun bewondering voor haar muzikaliteit en spraken zich profetisch vol vertrouwen uit over haar toekomstige successen. Raphaella Smits maakte meer dan twintig albums waarvan de laatste, geheel gewijd aan componist Johann Kaspar Mertz, in 2020 verscheen.
Richtlijnen
Het Concertgebouw volgt de richtlijnen van het RIVM. 
We verzoeken u nog steeds een mondkapje te dragen wanneer u zich in het gebouw verplaatst. U kunt uw drankje mee de zaal in nemen en kiest zelf uw plaats in de zaal. In Het Concertgebouw is er een luchtverversingssysteem dat voortdurend frisse lucht van buiten naar binnen voert. 
Coronatoegangsbewijs
Het is verplicht voor bezoekers vanaf 12 jaar bij de ingang een coronatoegangsbewijs (bewijs van vaccinatie/testen/herstel) te tonen. Wanneer u dit bewijs niet kunt of wilt tonen, wordt u helaas geen toegang verleend tot het gebouw, maar krijgt u uiteraard wel uw geld terug.
 
 
Persconferentie
Deze maatregelen gelden in ieder geval tot en met 19 september a.s. Of het daarna verandert horen we op de persconferentie van 20 september. We houden u op de hoogte. 
Vragen?
Mocht het tijdstip u niet uitkomen of heeft u andere vragen, neem dan telefonisch contact op via de Concertgebouwlijn op telefoonnummer 020 - 671 83 45 (dagelijks bereikbaar van 10.00 tot 17.00 uur) of stuur een e-mail naar kassa@concertgebouw.nl.
VOUCHERS
Vergeet bij uw bestelling niet om eventuele vouchers in te wisselen.
U vindt ze in uw account.
 NOG MEER CONCERTEN
Het concert maakt deel uit van de serie Meesters op de Gitaar, de enige gitaarserie in Het Concertgebouw. Er staan nog meer concerten op het programma. Zaterdag 27 november 2021 treedt de Franse gitarist Gabriel Bianco op en zaterdag 12 maart 2022 is dat de Amerikaanse Rus Grisha Goryachev, één van de grootste flamenco-ambassadeurs van deze tijd.
NIEUWSBRIEF
Misschien heeft u wel genoeg van onze nieuwsberichten. Wilt u dan zo vriendelijk uzelf af te melden via de link onderaan dit bericht. Dan blijft uw inbox leeg en ons bestand up to date.
Meesters op de Gitaar (sinds 1986) wordt mede mogelijk gemaakt door
gitaarbouwer Otto Vowinkel, gitariste Esther Steenbergen en Amsterdams Welvaren 
Copyright © 2021 meesters op de gitaar, All rights reserved.


gegevens aanpassen of afmelden

Email Marketing Powered by Mailchimp