Copy
Lytter du, når livet prikker dig på skulderen eller opdager du det først, når du ligger ned efter en glidende tackling?
Hvis noget kan gøre så ondt, så er det fordi det er vigtigt. Så er det fordi det er det største og bedste, der findes i mit liv.
- fra "At Komme Hjem"

Premiere: "At Komme Hjem"

Så kan jeg endelig give dig, som ikke nåede at få billet til mini-workshoppen på Louisiana i juni, mulighed for at se og/eller lytte med. Det var en magisk og meget rørende aften. Hvor jeg fandt den slags ærlighed og sårbarhed frem, der giver tømmermænd dagen efter. Men det var det hele værd. 

Videoen her giver dig en forsmag.


Hvorfor er denne workshop vigtig?

Min personlige beretning om at komme hjem har været en dyr rejse. Og selv om jeg hverken kan eller vil gå tilbage, så skærer prisen og konsekvenserne mig stadig i hjertet hver eneste uge. 

Mit budskab er, at det ikke behøver at være sådan. Du kan finde hjem uden at det behøver at koste dig dit helbred, dit arbejde, din elskede, dit ægteskab, din familie, dine børn eller værdifulde relationer og ting i dit liv. 

Men det kræver at du lytter. Lytter når livet prikker dig på skulderen. Blidt prøver at fortælle dig, at du er på afveje. På vej væk fra dig selv. 

Hvis du ikke lytter første gang, får du sandsynligvis en chance til, hvor livet puffer til dig. Det gør mere ondt, men du bliver stående. 

Det kan også godt være, at du får både en eller to chancer mere. Men på et tidspunkt tager livet andre midler i brug for at få dig til at lytte. Det skubber, spænder ben og gør nas. Og til sidst kommer du ned at ligge. 

Det er ikke en trussel.

Det er blot min måde at illustrere på, at der er en vej, der er vores. Noget, som vi er kaldet til. En kerne indeni, som vi skal ære og være tro overfor. Og livet hjælper os med blide eller mere håndfaste metoder til at gøre og være netop det.

Intentionen er altid den bedste. At du skal finde hjem til dig selv, så du kan stråle og indtage den storhed, der er din. Ikke fra dit hoved, men fra din krop, dit hjerte, dit instinkt, din mavefornemmelse eller hvor du nu får den slags beskeder fra, som kan være svære at høre for et hovedmenneske. 

"At Komme Hjem" er min fortælling, hvor jeg fik tre vink med en vognstang fra livet, fuldstændig ligesom i eventyrerne. Jeg kom klogere hjem efter prøvelserne og det endte godt. Og med det jeg lærte og erfarede i processen, gør jeg mig hver dag umage for at  leve lykkeligt (til min dages ende). Genkender du dig selv?

  • Oplever du nogle gange at livet prikker dig på skulderen og hvisker at du kunne gå en anden vej?
  • Længes du efter følelsen af at være hjemme hos dig selv, i din kerne?
  • Er du i tvivl om, hvad det vil sige at komme hjem og hvordan du gør det?
  • Bruger du meget af din tid, og ikke mindst energi, på at skjule hvem du (også) er?
  • Synes du at sårbarhed er lig med svaghed (hvis du nu skal være helt ærlig)?
  • Søger du også nogle gange efter noget, du ikke helt ved hvad er (dig selv)?


Så er jeg sikker på "At Komme Hjem" kan hjælpe dig med at finde hjem, begynde at lytte til livet - og ikke mindst til dig selv. 


Her kan du høre mig fortælle, hvad mini-workshoppen kan gøre for dig og deltagerne fortælle, hvad de oplevede. 

"At Komme Hjem" består af 90 minutters video (MP4), som du også kan vælge blot at lytte til (MP3) - det vil jeg varmt anbefale (at lytte mens du går en tur, ordner vasketøjet eller kører i din bil) samt et SumSheet, som gerne skal få dig til at summe over din egen status og vej hjem, opsummere pointerne og give dig et overblik over summen af din refleksion.  

Frem til tirsdag d. 22. oktober, 2013 kan du købe "At Komme Hjem" til kr. 295,- incl. moms. Du kan læse meget mere her.

Nyd efteråret, med eller uden ferie...

Kærligst, 
Lykke
Follow on Twitter   Friend on Facebook   Forward to Friend 
Copyright © 2013 CoPilot, All rights reserved.
Ikke interesseret mere? Frameld dig med det samme samme   Opdater dit navn eller e-mail