Copy
Nieuwsbrief Nijmeegse Loopschool.
 

Nijmeegse Loopschool


Nieuwsbrief


Beste hardloper,

Voor je ligt weer de nieuwsbrief van de Nijmeegse Loopschool.


Hardloopanalyse en blessurepreventie


Op donderdag 18 februari geeft sportfysiotherapeute Lilian Peters een lezing over  hardlooptechniek. Tijdens deze lezing wordt ingegaan op de verschillende fases van de looptechniek en wat voor invloed techniek heeft op het ontwikkelen of in stand houden van blessures. Door middel van videoanalyse kan dit stap voor stap in beeld gebracht worden.

Datum: 18 februari
Locatie: De Ster, Queenstraat 37b1, Lent
Tijd: 19:30
Kosten: gratis
Aanmelden bij lilian@fysionovio.nl

 

Nijmeegse Loopschool T-shirt

 

Er zijn nu ook clubshirts te bestellen. Het betreft een zwart basis shirt. Een voorbeeld is te zien op de Loopschool in Nijmegen. Zet je naam en maat op de lijst, zodat we je bestelling kunnen meenemen. Je kunt ook een mail sturen aan Jacqueline@nijmeegseloopschool.nl. De shirts zullen omstreeks half maart geleverd worden.
Speciale prijs: 17,50

 

The Night Run Festival 2016

 

The Night Run Festival 2016 - Giro Edition is een uniek hardloopfeest in Nijmegen. Eentje om niet te missen! Op vrijdagavond 15 april zal er om 22.00 uur gestart worden met de 3e editie van The Night Run Festival. TNRF laat Nijmegen in het donker van zijn mooiste kant zien, met allerlei verrassende acts en bijzondere passages onderweg. Denk aan honderden waxinelichtjes, een licht- en lasershow, tientallen fakkels en muziek onderweg! Rennend in het donker, met een hoofdlamp en glow-sticks, door de Nijmeegse binnenstad is een gave belevenis. Aansluitend is er voor alle Night Runners de gelegenheid tot een gezellige after-party in de Drie Gezusters.

We willen er voor gaan zorgen dat de Nijmeegse Loopschool met zoveel mogelijk deelnemers meegaat lopen.
Geef bij inschrijving aan dat je bij het team van de Nijmeegse Loopschool hoort. Inschrijven kan via inschrijven.nl
Er zal ook een groepsfoto gemaakt worden.
TIP: leuk als je in het nieuwe clubshirt  op de foto staat.
 

Aspirant trainer


Sinds 1 februari is Toon Boonman ons team komen versterken. Hij zal voornamelijk op de woensdag bij de training aanwezig zijn.
Veel succes, Toon!

 

Facebook


Blijf op de hoogte van trainingsschema's en de laatste nieuwtjes van de gezelligste hardloopvereniging van Nijmegen. Volg onze Facebookpagina!
 

Website


Heb je een leuke anekdote over het hardlopen/trainen bij de Nijmeegse Loopschool? Maak er een leuke tekst van en stuur deze, eventueel met een foto, naar Jacqueline@Nijmeegseloopschool.nl, zodat we het stukje kunnen plaatsen.

 
Veel loopplezier iedereen!


Sportieve groet,

Team Nijmeegse Loopschool

 

Copyright © 2016 Nijmeegse Loopschool, Alle rechten voorbehouden.
Email Marketing Powered by Mailchimp