Copy
Nieuwsbrief Nijmeegse Loopschool.
 

Nijmeegse Loopschool


Nieuwsbrief


Beste hardloper,

Voor je ligt weer de nieuwsbrief van de Nijmeegse Loopschool.


2-3 juli trainen we op locatie


In verband met de activiteiten voor de special Olympics in en rond Nijmegen, is het niet mogelijk om aankomend weekend in de buurt van de Loopschool te parkeren.
 
Om deze reden zullen de reguliere groepen het weekend van  2-3 juli in 't Reichswald gaan lopen. Vertrek vanaf Boscafé Merlijn in Grafwegen. Dit café ligt aan de rand van de Nederlands/Duitse grens net achter Groesbeek (15-20 minuten bij Loopschool vandaan).
 
We verzamelen net achter Breedeweg/Groesbeek vlakbij BosCafé Merlijn, Grafwegenerstraße 32, Grafwegen.
Op kaart: https://goo.gl/maps/HXckDEcgX852  
Starttijd zaterdag: 9u30
Starttijd zondag: 9u00

De beginners zullen zaterdag 2 juli trainen vanaf de Zweef-Inn te Malden.
Adres: Groesbeekseweg 55A in Malden
Starttijd: 9u45

 

Clinic lopen met hartslagmeter


Na de vakantie is er voor de liefhebbers een clinic om met hartslagmeter te leren lopen. Hierbij zal onder meer de theorie achter lopen op hartslag worden besproken en de verschillende hartslagzones van de deelnemers zullen in kaart worden gebracht. Neem je loopspullen mee, we gaan die dag de atletiekbaan op! Over de definitieve datum wordt je nog geïnformeerd. Mocht je interesse hebben en je hebt je nog niet eerder aangemeld, dan kun je dit alsnog aangeven bij je trainer.

 

Beginnerscursus


Vanaf eind augustus start er weer een beginnerscursus op de dinsdagavond in Lent (30 augustus) en/of op zaterdagochtend in Nijmegen (3 september), afhankelijk van het aantal aanmeldingen en voorkeur van de deelnemers.
Heb je een vriend/in, broer/zus, collega, buur of zomaar iemand die graag wil leren hardlopen? Laat hem/haar zich dan aanmelden! www.nijmeegseloopschool.nl

 

Vakantiesluiting

 

Van maandag 18 juli tot en met zaterdag 22 juli zullen er geen trainingen worden gegeven i.v.m. de Vierdaagsefeesten!

Vanaf zondag 23 juli gaat het vakantierooster van start. De trainingen zullen worden gegeven op onderstaande dagen:

Nijmegen
Zaterdag 9.30 uur
Zondag 9:00 uur
Woensdag 19.30 uur

Lent
woensdag 19.30 uur

Tijdens de vakantieperiode zullen de beginners de duurloop gaan uitbouwen naar 1 uur. Wil je het lopen weer oppakken en/of kom je terug uit blessure, dan is deze training wellicht ook geschikt voor jou! Elke zaterdag om 9u30 op de Loopschool.

Het reguliere rooster zal op maandag 29 augustus weer ingaan.

Denk eraan om voldoende water mee te nemen tijdens het hardlopen!

 

Teken

 

Pas op met teken. Controleer na elke training of er niet stiekem een teek met je is meegelift. Zeker als je in de bossen of door de velden hebt gelopen. Teken zitten in de buurt van bomen, struiken, hoog gras of tussen dode bladeren. Mocht je er een op je lichaam tegenkomen, haal hem dan zo snel mogelijk weg, met een daarvoor bedoelde tekentang/tekenkaart. Als een teek langer dan 24 uur op de huid heeft gezeten, overleg dan voor de zekerheid even met je huisarts of behandeling gewenst is.
Voor zowel Android als IOS heeft het RIVM de app 'Tekenbeet' gemaakt met meer informatie.
 

Aspirant trainer


Na Toon Boonman is ook Hubert Casanova ons team komen versterken. Hubert tref je voornamelijk op de dinsdagavond en de zaterdagochtend in Nijmegen aan.
Welkom bij de club, Hubert!

 

Nijmeegse Loopschool T-shirt

 

Mocht je graag in een shirt van de Nijmeegse Loopschool lopen, kun je dit per mail doorgeven aan Jacqueline (Jacqueline@nijmeegseloopschool.nl). We hebben voor dames en heren een apart model en er is een pas-serie voorhanden, zodat je zeker bent de juiste maat te bestellen. Het betreft een zwart basis shirt. Een voorbeeld is te zien op de Loopschool in Nijmegen.
De shirts zullen uiterlijk na de vakantieperiode geleverd worden.
Speciale prijs: 17,50

 

Facebook


Blijf op de hoogte van trainingsschema's en de laatste nieuwtjes van de gezelligste hardloopvereniging van Nijmegen. Volg onze Facebookpagina!

 

Website


Heb je een leuke anekdote over het hardlopen/trainen bij de Nijmeegse Loopschool? Maak er een leuke tekst van en stuur deze, eventueel met een foto, naar Jacqueline@Nijmeegseloopschool.nl, zodat we het stukje kunnen plaatsen.

 
Veel loopplezier iedereen!


Sportieve groet,

Team Nijmeegse Loopschool

 

Copyright © 2016 Nijmeegse Loopschool, Alle rechten voorbehouden.
Email Marketing Powered by Mailchimp