Use this area to offer a short teaser of your email's content. Text here will show in the preview area of some email clients.

Profiteer nog deze maand van zonnepanelen via EnergieRijk Voorst

De belangstelling was groot op 13 februari jl. Ruim 100 mensen kwamen naar Dorpshuis de Pompe in Wilp voor de tweede presentatie over het eerste project zonnepanelen van EnergieRijk Voorst. De eerste bijeenkomst werd op 19 januari gehouden in het gemeentehuis te Twello, en ook daar waren bijna 100 geïnteresseerden aanwezig.
Inmiddels hebben al meer dan 70 huishoudens zich voor dit project ingeschreven. Zij profiteren vanaf dit voorjaar van de energie van de zon. Goed voor het milieu, goed voor de portemonnee. Ook u kunt zich nog tot 29 februari 2012 inschrijven voor dit project.

Met het project zonnepanelen profiteren inwoners van de gemeente Voorst van een korting van ca. 25% op de aanschaf van zonnepanelen. EnergieRijk Voorst heeft voor dit eerste project gekozen voor samenwerking met Centrosolar (een grote Duitse fabrikant van zonnepanelen) en vijf installateurs uit onze gemeente.
De werkgroep zonnepanelen van EnergieRijk Voorst heeft in de voorbereiding van dit project uitgebreid onderzoek gedaan naar de mogelijkheden voor zonnepanelen en naar de vele leveranciers die er zijn. Het uiteindelijk doel: een aanbieding kunnen doen met een goede prijs-kwaliteit verhouding en panelen die met zorg voor het milieu en met oog voor goede arbeidsomstandigheden zijn geproduceerd. Daarnaast vindt EnergieRijk Voorst het belangrijk dat degenen die overwegen met dit project mee te doen, duidelijk worden geïnformeerd over hoe zonnepanelen werken, wat de totale kosten zijn en wat het oplevert. En als de panelen eenmaal op het dak liggen moet men er vanuit kunnen gaan dat er zodanige service en garantie worden geboden dat de trotse eigenaar van de panelen er geen omkijken naar heeft.
De vele vragen tijdens de informatieavond lieten zien dat er serieuze belangstelling is bij het publiek en dat Voorstenaren graag precies willen weten wat ze gaan kopen! Een aantal belangrijke zaken werden ter plekke verhelderd.
Zo is een dak op het zuiden ideaal, maar zonnepanelen op een dak op het zuidoosten of het zuidwesten hebben nog steeds een rendement van 90%. Afgeraden wordt panelen te plaatsten op een dak gericht op het noorden of een situatie waarbij een deel van de dag schaduw op de panelen valt.
Ook kwam ter sprake dat via internet of andere aanbiedingen die her en der te vinden zijn, men mogelijk nog goedkoper (dan bij ERV) zonnepanelen kan aanschaffen. In die gevallen is het echter vaak lastig te achterhalen wat de kwaliteit van de panelen is en of deze met aandacht voor milieu en arbeidsomstandigheden zijn geproduceerd. In veel gevallen moet u zelf nog voor de installatie zorgen, of zijn er bijkomende kosten die u moet maken. Dat maakt het vergelijken van verschillende aanbiedingen lastig. Bij de aanbieding van EnergieRijk Voorst komt er vooraf een installateur langs die de situatie bij u thuis bekijkt en een offerte uitbrengt waar alle kosten in zitten. Dus ook inclusief een nieuwe groep in uw stoppenkast. Ook zijn de zonnepanelen gecertificeerd zodat u er zeker van bent dat de panelen volledig verantwoord zijn geproduceerd, van goede kwaliteit zijn en de garantie is gewaarborgd.
Kortom met deze aanbieding weet u waar u aan toe bent en wordt u volledig ontzorgd. Bovendien draagt u met uw aanschaf van zonnepanelen via onze aanbieding bij aan de oprichting van EnergieRijk Voorst. Daarmee kunnen wij in de toekomst nog meer projecten organiseren die het Voorstenaren mogelijk maakt om energie te besparen en duurzame energie op te wekken en te gebruiken.
Op de site http://www.EnergieRijkVoorst.nl vindt u uitgebreide informatie over deze aanbieding.
Voor een installatie van 3, 6, 10, 16, 20 of 24 panelen wordt daar aangeven wat het u kost en wat het u opbrengt. Als voorbeeld. Een gemiddeld huishouden verbruikt 3500 kWh stroom per jaar. Met 10 panelen wekt u per jaar 60% (2040 kWh) van deze stroom zelf op. De totale kosten voor 10 panelen inclusief installatie bedragen € 5792,-. Binnen 10 jaar heeft u deze investering terugverdiend. Na 20 jaar hebben deze panelen u € 16.144,- opgeleverd.
Op onze website kunt u zich tot 29 februari 2012 nog inschrijven voor dit project. Als u zich inschrijft neemt een installateur uit onze gemeente contact met u op om de situatie bij u op te nemen. Vervolgens krijgt u een offerte met daarin alle kosten. Pas als u akkoord bent met deze offerte doet u definitief mee aan dit project.
Copyright © 2012 EnergieRijk Voorst, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp