Copy
Is this email not displaying correctly? View it in your browser.
Samen met je buurt energie opwekken kan nu bij EnergieRijk Voorst

Goed nieuw! Energie opwekken wordt steeds makkelijker. Want zelf opwekken kan je samen doen. Als lid van de coöperatie investeer je een klein beetje mee en draag je bij aan een duurzamere buurt.                                                                                           

Doe mee via energievangers.nl

EnergieRijk Voorst i.s.m. Greenchoice                                                                      
EnergieRijk Voorst doet mee aan een mediacampagne die is ontwikkeld door Greenchoice en de deelnemende energiecoöperaties. Het thema van de campagne is 'Energievangers' en heeft als doel aandacht te creëren voor de lokale energiecoöperaties, zoals EnergieRijk Voorst waarbij men lid kan worden van een coöperatie of als klant van Greenchoice energie kan afnemen van de aangesloten coöperatie.
 
Mediacampagne Energievangers vanaf september
De website van de campagne is: energievangers.nl De landelijke mediacampagne is van begin september tot en met begin oktober online en op de radio (NPO Radio 1, Radio 538, Sky Radio en Classic FM). De regionale campagne loopt tot 1 september 2017.
Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op www.greenchoice.nl/energierijkvoorst en om het filmpje van de energievangers te bekijken. Delen via Facebook of Twitter: graag!
 
Nieuwe zonneprojecten in Voorst
EnergieRijk Voorst is samen met de gemeente bezig met de voorbereiding van nieuwe collectieve zonneprojecten. Deze projecten zijn vergelijkbaar met ons project Zon op gemeentehuis <link toevoegen>. Interesse? Meld u aan. Dan houden wij u op de hoogte van deze projecten.
 
Stroom van EnergieRijk Voorst
EnergieRijk Voorst levert samen met Greenchoice groene stroom en bosgecompenseerd gas tegen een gunstig tarief. Als u klant wordt steunt Greenchoice onze coöperatie jaarlijks met een bijdrage. Dat geld investeren wij weer in projecten die de gemeente Voorst nog duurzamer maken.
 
Mocht u vragen hebben, dan beantwoorden wij deze graag: henkvos@energierijkvoorst.nl.


 
 
Copyright © 2016 EnergieRijkVoorst, All rights reserved.