Copy
Recull mensual de les últimes publicacions de desdelamina
Recull de notícies publicades a desdelamina.net durant els mesos d'octubre i novembre de 2013

La Mina: el proceso de realojos

En marzo de 2013, desdelamina.net se propuso profundizar en una de las cuestiones clave del Plan de Transformación del barrio de La Mina: el proceso de realojo de los vecinos y vecinas. Este articulo es una compilación del resultado de este trabajo

Un patio para jugar

El Casal Infantil inicia les obres per a obrir el pati del equipament cívic al barri superant la presencia del mur de formigo.

A la Biblioteca Font de La Mina celebren el seu dia

El 24 d'Octubre es va celebrar el dia Internacional de la Biblioteca, jornada que des de l'any 1997, recorda l'incendi de la biblioteca de Sarajevo durant el conflicte dels Balcans.

Canvis a la xarxa de bus


La nova distribució de la xarxa d'autobusos de TMB en una xarxa ortogonal de recorreguts horitzontals (H), verticals (V) i Diagonals (D) arriba també al nostre barri i substitueix les línies 43 i 44 per les nova línia H10 i la línia de proximitat 143.

Desapareixen els Serveis de Salut Mental del CAP La Mina

Des d'aquest mes d'octubre, el barri de La Mina perd els serveis del Centre de Salut Mental d’Infancia i Adolescencia (CSMIJ) i part del Centre de Salut Mental d'Adults (CSMA), que només manté una unitat reduïda de diagnòstic.
El Departament de Salut de la Generalitat ha traslladat el equips de tractament al CAP de Ramón Turró

Selecció :: Así va el barrio

Nova temporada del programa de radio de la Plataforma d'Entitats i Veïns/es del barri, programa que tracta els temes més destacats sobre el dia a dia del barri, la seva gent, i les entitats i serveis. En la nova temporada es continuar amb la tasca de difusió de les novetats i notícies de altres moviments socials del municipi apropant propostes i promovent la comunicació entre projectes.

Así va el barrio :: 19/11/2013 - reflexions entorn de la violència vers les dones a partir de l'experiència personal al barri / el record de Doris Lessing.
Así va el barrio :: 05/11/2013 - la PAH Besòs al darrer ple municipal / oposició a la llei Wert / com pot disminuir l'atur sense la creació de llocs de treball?
Así va el barrio :: 29/10/2013 - dues mirades sobre la realitat del nostre país / elogi de la PAH Besòs / reflexió entorn a les reunions que el nou alcalde esta realitzant amb les entitats i projectes de la ciutat.
Así va el barrio :: 22/10/2013 - crida a l'optimisme davant la realitat / homenatge en record al Dr. Pericas / la vaga d'ensenyament  / invitació del Consorci per reconduir el diàleg.
Así va el barrio :: 15/10/2013 - l'estafa econòmica es una estafa política / el projecte sobre memòria històrica oral de l'Arxiu Històric/ el Moviment d'Aturats de Sant Adrià / consulta sobre el c/Goya al barri del Besòs.
Así va el barrio :: 09/10/2013 - la realitats de les corts / cartes obertes a l'Ajuntament / darreres notícies sobre el proces de reallotjament.
Así va el barrio :: 01/10/2013 - primer programa de la temporada

 

Per acabar, una selecció de tweets destacats al twitter de desdelamina.net 

CC by-nc-sa  2013 desdelamina, Some rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp