Copy
Recull mensual de les últimes publicacions de desdelamina
Aquest mes d'agost vam deixar preparats un bon recull d'articles per poder llegir amb tranquilitat, gaudir amb relats fabulosos i recordar histories pasades.

Una mina de llegendes :: La nostra particular Dimensió Desconeguda

Aquest estiu ens hem embarcat en la nostra pròpia nau del misteri, per a endinsar-nos en la dimensió on es troben les llegendes i les històries per a no dormir.

De nou us convidem a visitar aquestes històries de la nostra pròpia Dimensió Desconeguda: us donem la benvinguda al nostre barri, una mina de llegendes inesgotable.

 

Hi ha alternatives: Economía Solidària
Per acabar el curs vam preparar amb la col·laboració de diferents agents del canvi, una serie d'articles sobre propostes entorn a les anomenades economies alternatives. En Guillermo Rojo, soci treballador de la Cooperativa Etcèteres ens parla de l'economia solidaria  i presentem dues experiències del Barri de Gràcia de Barcelona: Xaingra, la xarxa d'Intercanvi de Gràcia i PLAT, projecte Local d'Aliment Transformador.


Com cada any vam aprofitar per republicar alguns dels articles que vam publicar durant el curs agrupats per temes. Així aquest any el recull des de l'estiu us vam parlar de:

> Memòria Històrica
> Persones
> Descobrint el barri
> Mapes Sensibles

Us desitgem una bona entrada en el nou curs en el que ens agradarà seguir comptant amb la vostra mirada
#ddlmexprés
CC by-nc-sa  2013 desdelamina, Some rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp