Copy
Recull mensual de les últimes publicacions de desdelamina

Recull de les notícies publicades a desdelamina.net durant el mes de juliol

Diego Amaya :: Gent del Barri

I tot just abans de les vacances, arriba una nova entrevista de la sèrie Gent del Barri de desdelaminaTV. Aquest cop li ha tocat a en Diego Amaya, propietari del Bar Manquesea i veï del barri. 

[Vídeo] Entrevista Diego Amaya

Des de la seva infantesa a les barraques de Monjuïc, els primers anys al barri, com és regentar un negoci a La Mina... en Diego ens ofereix un dels testimonis més sincers que hem tingut la sort de gravar.

Vilaweb entrevista a desdelamina.net

A desdelamina, vam tenir el plaer de ser entrevistats pels estudiants de periodisme de la Universitat Pompeu Fabra que incorpora una redacció integrada del diari digital Vilaweb.

Lucía Álvarez i Julia Bellone, estudiants de tercer curs del grau de periodisme, ens van realitzar una entrevista que ha servit per a l'article que han dedicat als moviments de periodisme ciutadà que corren per la xarxa.

[VIdeo] Entrevista vilaweb
22 Festival Flamenco La Mina

El Flamenc omple el Parc del Besós

El passat dia 7 de juliol va tenir lloc al Parc del Besòs, a les 21 hores, el 22è Festival de Cante Flamenco de La Mina, us adjuntem les fotos 9 el resum que ens ha fet arribar el Centro Cultural Gitano de La Mina, l'entitat organitzadora.
A diferencia d’anteriors edicions, l’acte es va realitzar en format de festival, i no de concurs, com ve sent habitual, per poder donar rellevància a la commemoració del 20è aniversari de la mort de Camarón de la Isla.
Miscel·lània

Miscel·lània

Des de les últimes noticies sobre els reallotjaments del carrer Venus, fent una mica d'història entorn els 3 anys de la biblioteca i acabant amb l'activitat que van preparar des de l'Òmnia del Grupo Unión englobada en la campanya mundial de Mozilla Sumer Code Party.

Últimas novedades sobre los realojos


La Biblioteca, el motor cultural de La Mina


Juguem amb la web


CC by-nc-sa  2012 desdelamina, Some rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp