Copy
Recull mensual de les últimes publicacions de desdelamina
Recull de notícies publicades a desdelamina.net durant els mesos de gener a març de 2014
 

SIGNATURES CONVIDADES


La Magnòlia i el Nesprer :: nova col·laboració d'en Agustí Clua; aquesta vegada, ens fa una fabula sobre els arbres d'un dels solars abandonats del barri

Sobre la cultura de proximidad en la distancia :: Francisco Marín nos sigue relatando el Intercambio de ideas, saber y acción del movimiento vecinal del barrio de la Mina (Sant Adrià de Besòs. Barcelona) y la Zona Sur de Jerez de la Frontera (Cádiz).
 

Participem en la preparació del 1er Congrés del GER

Ens han convidat a participar els debats preparatius del I Congrés de l'entitat GER de Sant Pere de Ribes, per a parlar de comunicació comunitària i a la xarxa.
 

SOS Radio La Mina

Un mes després de llençar un SOS per la xarxa, la Radio ha explicat la seva realitat als mitjans de comunicació.
 

Crónicas de carnaval

Con el grupo de alumnas del curso de alfabetización digital del Punt Òmnia del Grupo Unión La Mina, salimos a la calle a hacer un pequeño ejercicio como reporteras ocasionales para desdelamina.net
 

Mapas Sensibles

Porque los mapas sólo tienen una pequeña leyenda a un lado y necesitamos más hitos que nos sirvan de guía, hemos decidido hacer un relato de las entidades y servicios del barrio que nos acompañen en nuestra travesía. De enero a marzo, Valle ha realizado los mapas sensibles donde poder encontrar los puntos cardinales.

Mapa sensible :: Casal Gent Gran
Mapa sensible :: La Capsa de Jocs
Mapa sensible :: Fundació Pere Closa
Mapa Sensible :: Club de Feina - Movid'a
 

La crisi de la immobiliaria Reyal Urbis afecta als nous veïns del barri

Explorem la notícia apareguda a la premsa sobre les càrregues d’urbanització de la zona que recauen els propietaris dels nous habitatges de La Mina Residencial
 

El edificio Venus y el proceso de realojos en Comando actualidad

 
La situación de los vecinos afectados por el proceso de realojos del edificio Venus fue protagonista del programa de TVE Comando Actualidad. Más allá de destacar el papel de testimonio que tiene el programa no podemos dejar de recomendar la lectura de los artículos publicados en desdelmina.net sobre este tema.
 

Kartografia sentirroka :: una deriva euskaldún por La Mina

Paseamos a la deriva por el barrio con la compañía de la gente de Barcelona Euskaletxea que se ha propuesto hacer un relato de la ciudad, recuperando la memoria de esa ciudad diferente y distante de la que sale en las guias, buscando las zonas más desconocidas.
 

Así va el barrio :: selecció

El programa de radio de la Plataforma d'Entitats i Veïns/es del barri, tracta els temes més destacats sobre el dia a dia del barri, la seva gent, i les entitats i serveis.
En la nova temporada es continuar amb la tasca de difusió de les novetats i notícies de altres moviments socials del municipi apropant propostes i promovent la comunicació entre projectes.

Así va el barrio :: 18/03/2013 - presentació primeres idees per a la Setmana Cultural del barri i anàlisi d'actualitat: cap a una societat cada vegada més injusta i amb un empitjorament de la seva salut democràtica.
Así va el barrio :: 04/02/2014 - Conversa amb la PAH Besòs
Así va el barrio :: 28/01/2014 -75 aniversari de la caiguda davant les tropes franquistes, acte del PP a Barcelona, actuacions de la PAH Besòs, propera reunió de "Sant Adrià es mou" i felicitacions per a en Jordi i na Eli.
Así va el barrio :: 21/01/2014 - el compromís social de la PAH, la lluita veïnal al barri del Gamonal, la desobediència civil organitzada i la carta de Dolors, membre de l'Associació d'Aturats de Sant Adrià.

 
Per acabar, una selecció de tweets destacats al twitter de desdelamina.net 
                     
CC by-nc-sa  2014 desdelamina, Some rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp