Copy
Recull mensual de les últimes publicacions de desdelamina
Recull de notícies publicades a desdelamina.net durant els mesos de maig a juliol de 2014
 

XXIII SETMANA CULTURAL


Després de 40 anys, com està canviant el barri? :: La Setmana Cultural de La Mina és un moment de trobada, relació i reivindicació de les entitats i serveis del barri. Programa de tots els actes de l'edició d'enguany.

Història del barri de la Mina (1969-2000), nou llibre de Josep M. Monferrer :: Presentació del darrer llibre de Josep Maria Monferrer, Història del barri de La Mina 1969 - 2000, amb la presència de l'autor acompanyat de Paco Marín, Montse Pujol i Joan Subirats
 

Festa ddlm 10 i més :: Celebrant el nostre aniversari


Ja fa més de 10 anys que desdelamina.net omple la xarxa des de el nostre barri. Aquest dies ho hem estat celebrant:

Taula Rodona: Respostes ciutadanes a la crisi :: La primera activitat de celebració de l'aniversari. Taula celebrada el dia 26 de maig, durant al XXIII Setmana Cultural, amb la participació de la cooperativa energètica Somernergia, el col·lectiu Recreant Cruïlles

Festa ddlm 10 i més: Haciendo barrio, tejiendo La Mina :: Fiesta, música y vermut en la calle para celebrar el aniversario de desdelamina mientras llenamos los vacios del barrio con el color de la Guerrilla de Ganchillo. Una celebración colectiva en un espacio común.

Aniversari ddlm 10 i més: el regalo de Floser ::  Floser, artista, veí i antic colaborador d'aquesta pàgina, retorna al desdelamina per a fer-nos el seu regal d'aniversari.
 

Drogues i el barri, en dues formes d'entendre el periodisme

Dos exercicis periodístics sobre La Mina i per abordar un mateix tema; dues formes de veure'l; dues formes de viure i d'exercir el periodisme
 

Así va el barrio

El programa de radio de la Plataforma d'Entitats i Veïns/es del barri

Así va el barrio :: 13/05/2014 - Carta oberta de la Plataforma a l'alcalde Joan Callau sobre els motius per no celebrar els 10 anys del Fòrum de les Cultures 2004, el malestar per les politiques municipals al barri i la petició de tornar a tenir espais reals de comunicació i participació amb el teixit social del barri.
Así va el barrio :: 10/06/2014 -  Reflexions entorn el futur proper del barri i el paper que els moviments socials, els politics i les administracions han d'entomar.


 
Per acabar, una selecció de tweets destacats al twitter de desdelamina.net 
 
CC by-nc-sa  2014 desdelamina, Some rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp