Copy
JOY EVENT · NYHETSBREV
Försommarnyheter från Joy Event!
Hej alla nya, gamla och potentiella kunder. Det känns jätte roligt att få skicka ut detta första nyhetsbrev till er alla!

Joy Event har i dag varit verksam i 1 år och 8 månader och kan summera en intensiv och spännande tid som jakt- och event arrangör. Joy Event har också gått från enskilda firma till aktiebolag. Jakthösten-10 var lyckosam. Joy Event hade sammantaget drygt 50 jaktgäster under säsongen.

Kortfattat består nu sommaren av att genomföra ett par kurser i skytte, jägarexamen för tjejer samt en vandring och yogahelg till Helags fjällstation. Sist men inte minst att planera inför höstens jakter. Fokus kommer att vara att fortsätta utveckla Joy Event till de företag som är ledande inom konceptet Jakt och Hälsa och fortsätta utveckla jaktkoncept som attraherar kvinnor som jagar.


 
MVH Evelina Åslund


 
Följ oss på Facebook   

Friluftsliv


Här beskrivs de spännande paket av friluftsarrangemang som vi erbjuder. Paketerade som en helhetsupplevelse där allt ingår- vilket gör det enkelt för er att boka!

Jaktarrangemang


Här hittar ni färdiga paket av jaktupplevelser, t.ex. jakt för tjejer, fågeljakt, jakt med häst, jakt och yoga, älgjakt samt jakt och sparesor till Estland.

Kurser


Här presenteras de kurser som arrangeras i egen regi och i samarbete med andra, exempelvis kurser i: styckning, jägarexamen, skytte, björneftersök och yoga.

Joy Event Hunt and Health
Jakt- och Eventarrangör

Evelina Åslund
Tors väg 68 · 833 94 ÅS · Tel 070 - 623 99 74
evelina@joyevent.se · www.joyevent.se