Copy
View this email in your browser
Download

KLIK PÅ BILLEDET FOR AT DOWNLOADE

FAKTA

 

ARTIST
Vores Planet - Live in Concert

VENUE

Forum, København

DATO
Fredag den 26. februar 2016

FORSALG
Starter onsdag den 26. november kl. 13:00 via
Billetlugen & Vores-planet.dk

ARRANGERES AF
Beatbox Entertainment, FKP Scorpio & BBC Worldwide


HJEMMESIDE

FACEBOOK

YDERLIGERE INFORMATION:

info@beatboxentertainment.dk

 
STORT KLASSISK BBC-SHOW KOMMER TIL DANMARK


Oplev Verdens vidundere ledsaget af livemusik i særklasse, når en ny og anderledes koncertoplevelse rammer Danmark. BBC-showet ’Vores Planet – Live in Concert’, byder på de mest spektakulære optagelser fra BBC’s verdensberømte naturdokumentarserie akkompagneret af et 80 mand stort symfoniorkester. Peter Mygind er vært ved showet, der sættes op i Forum i København den 26. februar 2016


"Det er ikke blot en serie; det er fænomenalt TV”. Sådan skrev den britiske avis THE GUARDIAN, da BBC viste dokumentarserien ’Vores Planet’ første gang. Og der var i sandhed tale om en produktion, der sprængte alle kendte rammer for naturdokumentar. Optagelserne til serien stod på i over fem år, hvor 40 kamerahold filmede over 10.000 timers originaloptagelser på mere end 200 lokationer på kryds og tværs af planeten. Anstrengelserne resulterede i en serie, der giver indblik i naturen og dyrelivets verden på en måde, som ingen før har været vidne til. 
 
Herhjemme har ’Vores Planet’ hidtil været begrænset til fjernsynsskærmen, men nu kommer liveopførelsen til Danmark, hvor den kan opleves i Forum den 26. februar 2016. Her kommer publikum med på en uforglemmelig visuel og musikalsk rejse til vores planets skønneste og mest uberørte egne – fra verdens allerdybeste hulesystemer og op til Himalayas tinder. Optagelserne, der er håndplukket til showet, fremhæver de mest usædvanlige historier og de mest dramatiske øjeblikke fra den prisvindende dokumentarserie og bliver vist i den skarpeste HD-kvalitet på et 144 kvm stort lærred. Billederne bliver akkompagneret af Prags 80 mand store filharmoniske orkester, der under ledsagelse af dirigent Matthew Freeman leverer liveopførelsen af komponisten George Fentons underlægningsmusik.
 
"Det har en stærkt effekt, når et helt symfoniorkester akkompagnerer levende billeder. Man kan godt få en tårer i øjenkrogen, når smukke melodier ledsager billederne af en ællings første tøvende skridt. Og hjertet sidder helt oppe i halsen, når et dramatisk strygerensemble danner baggrund for en hvidhajs bratte opstigning fra havet dyb mod en stakkels sæl i havoverfladen. Vi glæder os til at præsentere danskerne for et show, der virkelig kan kalde følelserne frem" fortæller Keith Lemmon, som arbejder for den danske arrangør, Beatbox Entertainment.
 
Fascinerende fortællinger af Peter Mygind
Peter Mygind er vært ved koncerten og underholder med nogle af de mange anekdoter, der er knyttet til BBCs enorme arbejde med at skabe dokumentarserien.
 
Til denne tv-produktion knytter der sig nogle fascinerende historier, som siger noget om, hvad der skal til for at skabe sådan et mesterværk. For eksempel sad en kameramand i tre stive måneder i Pakistans bjerge og ventede på at se en sneleopard uden at vide, om den nogensinde kom forbi. Da han besluttede sig for at begive sig hjemad, insisterede produceren på, at han skulle blive, og sendte endnu en kameramand. Der skal viljestyrke til at skabe verdens flotteste og mest spektakulære tv-optagelser af vores smukke Moder Jord, siger Peter Mygind.

FAKTA
 
’Vores Planet’
’Vores Planet’ eller ’Planet Earth’, som den hedder på originalsprog, er skabt af  den britiske filmproducent, Alastair Fothergill,  sammen med BBC Natural History og er BBC’s hidtil dyreste produktion. Serien havde premiere på BBC1 i marts 2006 og blev i gennemsnit set af over 11 mio seere. Den har siden været vist i over 130 lande – blandt andet USA, hvor den brød alle seer-rekorder på Discovery Channel med sammenlagt over 100 mio. seere. Programmerne var de mest sete på amerikansk kabel-tv nogensinde. Serien har vundet adskillige priser deriblandt flere Emmy Awards. I Danmark har serien været vist på DR1 og har gennem årene solgt over 130.000 DVD’er herhjemme.
 
Komponist George Fenton
Musikken, der bærer serien, er komponeret af George Fenton, som står bag musikken til  adskillige biograffilm – blandt andre ’Ghandi’, ’En Ny Dag Truer’, ’Anna og Kongen’ samt ’No Country For Old Men’. Han er ligeledes komponisten bag underlægningsmusikken til ’Den Blå Planet’ - forløberen for ’Vores Planet’. For musikken til ’Vores Planet’ blev George Fenton kåret som ’Soundtrack Composer of the year’ ved Classical BRIT Award 2007.
 
Prags Symfoniorkester
Prags Symfoniorkester har indspillet mere end 700 filmsoundtracks og turnerer bland andet med ’The Sound of Hollywood’, der ligesom BBC-showet kombinerer klassisk musik med levende billeder. Ved ’Vores Planet – Live in Concert’ ledes orkesteret af dirigent Matthew Freeman.
 
Vores Planet - Live in Concert
’Planet Earth – Live in Concert’ havde premiere i Dallas/Texas i 2010. Showet er del af en triologi, hvor også ’Den Blå Planet’ og ’Frozen Planet’ indgår. Disse shows har været opført over hele verden siden  2001. Idemændene bag er BBC-produceren Alastair Fothergill og komponisten George Fenton, der ville lade publikum opleve musik og billeder uden tv-udgavens kommentatorspor.
 
Det er BBC Woldwide, FKP Scorpio og Beatbox Entertainment, der i samarbejde præsenterer ’Vores Planet - Live in Concert’ i Forum, hvor der er plads til 6000 publikummer. Ud over denne koncert er der også planer om at opsætte ’Den blå planet - Live in Concert’ og ’Frozen Planet – Live in Concert’ i Danmark.

Presse info
Pressekontakt: Iben Haugaard via hej@projekti.dk
Et større udvalg af pressefotos findes
her
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Du modtager denne pressemeddelelse, fordi du er på vores liste over relevante modtagere. Du kan afmelde dig presselisten i bunden af denne mail. Hvis du har en kollega der ønsker at modtage vores pressemeddelelser, kan du bare bede dem skrive til os på info@beatboxentertainment.dk.

Al information i denne mail er “for immediate release”, og kan altså offentliggøres med det samme.

Copyright © 2015 Beatbox Entertainment, All rights reserved.
www.beatboxentertainment.dk presseliste
Our mailing address is:
Beatbox Entertainment Aps.
Nørrebrogade 52C
DK - 2200 København N.

 Afmeld pressemeddelelser fra Beatbox