Copy
Wil je mij boeken als visagiste / haarstyliste voor je trouwdag?
Bel of mail mij dan, zodat ik jullie trouwdag in mijn agenda kan reserveren.
View this email in your browser
 
Bruidsvisagie en haarstyling
 
by Edith Remmen     

Van harte gefeliciteerd met jullie aanstaande  huwelijk!

Je bent op mijn site terecht gekomen omdat je een visagiste - haarstyliste zoekt.
Door met professionele producten te werken zal ik er zorg voor dragen dat je de hele dag stralend uit blijft zien. Deze professionele producten, van Make-up Studio - Kryolan en Mac, voorkomen dat de huid gaat glimmen op de foto's. Eventuele oneffenheden worden uiteraard gecamoufleerd en je mooie/ sterke punten geaccentueerd.
Exclusiviteit
Op je trouwdag geniet je mijn volledige aandacht. Ik neem geen 2e bruidsvisagie boeking aan. Op die manier heb ik alle tijd voor je en heb ik de mogelijkheid om (indien gewenst) ook je moeder / zus / getuige op te maken.
De reserveringskosten bedragen € 67,50. Na ontvangst van dit bedrag reserveer ik je trouwdag in mijn agenda. Dit is tevens het bedrag van de proefvisagie.
De 2e en laatste factuur ontvang je in de week voorafgaand aan jullie trouwen.
Op je 
trouwdag ontvang je van mij de "Bridal Rescue Kit" een klein make-up tasje met daarin een aantal essentiële beauty producten voor een lichte touch-up!
Professionele producten
Ik werk met de visagie producten van Make-Up Studio, Kryolan en MAC. Deze producten zorgen voor een goede houdbaarheid, en blijven de gehele dag perfect zitten.
Ook weerstaat je oogmake-up een traantje tijdens een emotioneel moment.

Proefvisagie
Ongeveer 6-8 weken voor je trouwdag vindt de proefvisagie plaats. Deze duurt ongeveer 2 uur en samen kijken we welke visagie het mooist bij je past. Ik houd rekening met een eventueel thema van jullie huwelijk en ook met je sieraden, de kleur van het bruidsboeket en mocht je het weten...de kleur van het pak van je aanstaande.
Fotocredit: Huib Vintges


Portfolio

Voor een goede indruk van mijn stijl klik je hier voor mijn portfolio. Er is zowel een album bruidsvisagie als haarstyling.
 

Trouwdag

Op je trouwdag kom ik op het afgesproken tijdstip naar jouw locatie toe. Tijdens de proefvisagie zijn alle details van je visagie vastgelegd, zodat ik je in alle rust mooi kan maken. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is: JA zeggen, en genieten van je mooiste dag!
Fotocredit: Ad Utens

 
Facebook
Twitter
Website
Geniet van de weddingclip van Bruid Emily.
Op Kasteel Hoogenweerth mocht ik haar bruidsvisagie en haarstyling verzorgen.
De weddingclip is gemaakt door Royal Rushes uit Amsterdam. Klik op de afbeelding om de weddingclip te starten
Copyright © 2016 Visagie Maastricht by Edith Remmen, All rights reserved.
unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp