Wat is een goed dieet om af te vallen?

Mind Walls

Voorstelling van de film Mind Wall op zaterdag 11 februari 2012 in de filmzaal van het centrum.
Met gratis kruidenthee en een kommetje heerlijke Paisam. Paisam is een zuid Indiase lekkernij dat in de tempels geserveerd wordt aan de devotees.
Mocht u eerdere voorstellingen gemist hebben dan is dit uw kans.
Boek uw tickets hier of koop dit contant bij de zaal. Wel van te voren reserveren zodat u verzekerd bent van een plaats.
0523-744004.

Grand Gala première Mind Walls II

Première is op 25 februari 2012 om 14:00 in ons centrum. 
Bekijk de trailer.
U kunt nu alvast reserveren. Plaatsen zijn beperkt dus vol is vol.
Voor de vroege vogels onder u - wees er snel bij.
Boek uw ticket hier.


Bala Tailam

Bala tailam met een gratis stukje natuurzeep voor de eerste honderd snelle beslissers. Deze maand krijgt u 5% korting op deze zachte en zuivere olie. Zeer geschikt voor de droge - en schrale huid. Nu met dit koude winterweer is het een goed idee om uw huid goed te verzorgen. 

Wat is een goed dieet om af te vallen?

Afgelopen weken ben ik weer regelmatig gebeld met vragen over een goed ayurvedisch dieet om af te vallen. Vanmorgen sloeg ik de krant open en daar zag ik een artikel met als aanhef “Nederland wordt steeds dikker!” Dus ga ik toch weer even in op het onderwerp ‘voeding'.
Het lijkt wel alsof eten ingewikkeld geworden is. We vertrouwen erop dat anderen beter weten wat goed voor ons is dan wijzelf.
Raar eigenlijk, vind u niet? >> verder lezen...
 
Mind Walls II, the revelation
We hebben enorm veel reacties gehad op onze film Mind Walls. Het is duidelijk dat we met het maken van deze film bij heel veel mensen iets losgemaakt hebben. Dit heeft ertoe geleid dat we doorgegaan zijn met het uitdiepen van dit onderwerp. Dat is 'Mind Walls II, the Revelation' geworden. De opnames zijn in volle gang. De première is gepland op zaterdag 25 februari bij ons in het centrum. Voor deze gelegenheid hebben we weer iemand bereid gevonden om de film feestelijk te openen. U kunt alvast een sneak preview hebben. Kijk maar even naar de trailer.
Ik hou u op de hoogte.
 Diploma cursus Ayurvedisch koken
De laatste week van maart is er weer een nieuwe kook cursus. Vijf dagen lang ayurvedisch koken onder leiding van dr. V.P. Mohana Kumari. Daarnaast veel theorie die meteen in praktijk omgezet wordt. Niet voor niets is deze cursus al jarenlang een ongekend succes in ons centrum.  De inschrijvingen zijn begonnen en er zijn nog vier plaatsen vrij.

 Bala tailam, aanbieding van de maand
Bala tailam met een gratis stukje natuurzeep voor de eerste honderd snelle beslissers. Deze maand krijgt u 5% korting op deze zachte en zuivere olie. Zeer geschikt voor de droge en schrale huid en natuurlijk bijzonder geschikt voor babies. Ik heb deze olie gemaakt voor babies maar ondertussen zijn er vele liefhebbers van alle leeftijden die deze olie regelmatig bestellen. Het is dan ook een ideale olie voor de droge huid. Nu met dit winterweer kan er weer volop gesmeerd worden. De huid neemt de olie met de zuivere bijenwas en de fijne kruiden direct op en voelt daarna weer heerlijk zacht en vitaal aan.
 NL DOET
Natuurlijk zijn wij ook dit jaar weer van de partij bij Nederlands grootste vrijwilligersactie. Dat zijn wij al vier jaar achter elkaar. Dit jaar willen wij het dak van het informatiehuisje opknappen. Helpt u mee? >> verder lezen...
 Facebook
Ook wij gaan met de tijd mee. Regelmatig plaatsen wij berichtjes op facebook. De berichtgeving  gaat sneller dan het maken van een nieuwsbrief en mensen kunnen direct reageren. Dat laatste is natuurlijk wel zo leuk.
Bekijk de site en als u dit leuk vindt, klik dan op de -vind ik leuk - button.

 follow on Twitter | friend on Facebook | forward to a friend 

Nieuwsbrief van 1 februari 2012 
Copyright © 2012 Europa Ayurveda Centrum, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp