The sky is the limit voor het Europa Ayurveda Centrum.

the sky is the limit voor het europa ayurveda centrum

Europa Ayurveda Centrum in het nieuws!
The sky is the limit voor het Europa Ayurveda Centrum. Met deze kop staan wij op de website van Syntens. Wij zijn geïnterviewd door Anouk van het Huys van Schrift  die dit artikel voor Syntens geschreven heeft. Volgende week worden wij geïnterviewd voor een blad voor de professionele chef-kok in het midden en hogere segment. Het zo zou maar kunnen dat u binnen niet al te lange tijd Ayurvedisch kunt eten in de Nederlands restaurants. Wij juichen dit natuurlijk alleen maar toe. Wilt u zelf ook Ayurvedisch leren koken net als de chef-koks?
Wij hebben een zeer laaggeprijsde ayurveda cursus in vier lessen dat u zelf thuis kunt doen.
Ayurveda consult via skype

Ayurvedisch consult via SKYPE.

Er zijn diverse redenen aan te voeren waarom u niet voor een consult naar ons centrum komt.
Het is te ver weg. Het is te duur of en dat is de meest voorkomende reden, het komt er gewoon niet van.
Dat hoeven vanaf nu allemaal geen redenen meer te zijn. U kunt nu ook een consult via Skype met ons voeren. Grote voordeel is dat u in uw eigen vertrouwde omgeving bent. U vergeet minder snel om dingen te vragen en u spaart reiskosten. Zitten er ook nadelen aan? Ja, dat moet ik wel eerlijk zeggen. Wij kunnen via de telefoon geen polsdiagnose doen en ook geen lichamelijk onderzoek. Het vervangt dus niet het face to face consult. Dat is en blijft belangrijk. Maar voor het gemak en voor het geld is het zeker de moeite waard om via Skype een consult te doen. Ons Skype adres is europa.ayurveda.centrum. Wel dient hier een afspraak via de email voor gemaakt te worden zodat we dit in kunnen roosteren.
Consult van 30 minuten kost €50,-. Consult van 60 minuten kost €100,-.  U betaald vooraf. De afspraak kan altijd gewijzigd worden mits wij dit 24 uur van te voren weten.

wandel consult

Mooiste wandelgemeente van Nederland

Ommen en omstreken is uitgekozen tot mooiste wandelgemeente van Nederland. Wij wonen en werken inmiddels al acht jaar met erg veel plezier in deze schitterende provincie.
De hoogste tijd dus om ook vanuit ons centrum wandel consulten aan te bieden. Vanuit het centrum wandelen we in 3 minuten naar het dichtstbijzijnde natuurgebied. We kunnen wandelingen maken van 1 uur, 2 uur tot maximaal 3 uur. Lijkt u dat wat? Voorwaarde is dat u goede wandelschoenen aantrekt en laten we het zekere voor het onzekere nemen – ook een paraplu.

Kruiden Europa Ayurveda CentrumKruiden Europa Ayurveda Centrum

Kruidenpreparaat en Wageningen UR.

In onze kruidentuinen kweken wij 20 kruiden die verwerkt worden in het Ayurvedisch kruidenpreparaat tegen diabetes mellitus 2. Dit preparaat wordt wetenschappelijk onderzocht door de universiteit van Wageningen of het werkt, ook als je er niet in geloofd. Dat was de boodschap die wij meekregen om met dit onderzoek hier een antwoord op te geven.
Inmiddels zijn wij volop bezig met onze samenwerking en is de eerste serie kruiden al voor onderzoek verstuur naar de betreffende onderzoeksinstituten. Wanneer de resultaten hiervan binnen zijn gaan we door naar de tweede ronde en dat is de klinische test. Momenteel loopt hier een aanvraag voor bij de Medisch Etische Toetsingscommissie.
Al deze stappen maakt dat dit onderzoek niet eventjes snel gedaan kan worden. Wij houden u op de hoogte.Europa Kijkdagen

Al weer even geleden maar deze kijkdagen zijn zeer goed bezocht. Al met al hebben we bijna vijftig mensen welkom geheten in ons centrum. We hadden een foto expositie, een film en een lezing over ons project met Wageningen.

whiteboard friday

Ayurveda Whiteboard Friday!
In korte bondige filmpjes van maximaal 2 minuten willen wij proberen om verschillende aspecten van ayurveda uit te leggen. Deze serie zetten we iedere vrijdag online. Vandaar dat het natuurlijk whiteboard Friday heet. Uiteraard horen we van u graag feedback over dit idee. Heeft u een voorstel, wij horen het graag. Misschien is het volgende thema voor de whiteboard wel afkomstig van u.

 Ayurveda in Griekenland
Wij zijn regelmatig gebeld over dit  leuke initiatief. Op dit moment wordt er in Griekenland flink gebrainstormd om dit echt een mooie start te geven. Wilt u meer weten of direct corresponderen met onze contactpersoon in Griekenland? Stel uw vraag of boodschap via dit formulier. U krijgt zo spoedig mogelijk antwoord terug. 

dieren en ayurveda

Dieren en Ayurveda.
Ook voor onze huisdieren hebben we een aantal kruidenpreparaten ontwikkeld. Voor de meest gangbare ziekten zoals diarree, ontstekingen, en algehele malaise hebben we nu kruiden. Emails kunnen naar  dieren@ayu.nl.

Leuke websites
Nog een aantal leuke websites die ik je niet wil onthouden:
Boerenwaar | Op boerenwaar.nl hebben agrariërs de mogelijkheid om te adverteren met hun producten en diensten die direct aan huis verkocht of aangeboden worden. Soortenbank van Nederland | Deze site bevat informatie over duizenden verschillende soorten dieren, planten en paddenstoelen die in Nederland voorkomenVragen?
Heeft u vragen of wilt u graag meer weten over een bepaald onderwerp. Laat het me weten, dan ga ik hier zeker iets mee doen.

Op uw gezondheid en succes,
Cornelis Peters
14 juni 2013

 

Copyright © 2013 Europa Ayurveda Centrum, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp