Copy
Logo

Nyhedsbrev

august 2015


Særlige events - DUMP! / Filmaften: Lars von Triers Idioterne / Kunst om natten / Deltag i Amy Balkins kunstprojekt / Guidede omvisninger / Sommer i byhaven.


Facebook / Twitter / Vimeo

særlige events - DUMP!

I forbindelse med udstillingen DUMP! præsenterer Kunsthal Aarhus og Aarhus University Research on the Anthropocene (AURA) 5. - 6. september en livlig kompostbunke af kreative praksisser, som reflekterer over måder at omgås flerartede kollektiver i en paradoksal tid med masseudslettelser og nye teknologier. Gæster inkluderer: Cecilia Vicuña, Anna Tsing, Asa Sonjasdotter, Etienne Turpin, Spurse, Paweł Wojtasik og Jacqueline Goss.

Cecilia Vicuña inviterer alle til at indsamle frø, som vil blive brugt i en performance. Du kan også deltage i projektet Semiya.

Mere info om programmet på vores hjemmeside snart.
 

kunst om natten

Se Dana Sherwoods projekt Banquets in the Dark Wildness, en serie af videoer projiceret på vinduerne i vores byhave. Videoerne og de afbildede dyr er kun synlige i mørke. Værket er en del af udstillingen DUMP!, som netop nu kan ses i Kunsthal Aarhus.

Se teaser her

DUMP! modtog en særlig anbefaling i kunstmagasinet e-flux' serie ON TOUR.
 

Udendørs film: Idioterne

Idioterne er én af Lars von Triers mest direkte og ærlige film. Den berygtede instruktør engagerer en ejendommelig gruppe af skuespillere og amatører til at deltage i et socialt eksperiment. Idéen er at finde sin ”indre idiot” og komme tættere på en autentisk måde at leve livet på.

26. august kl. 21 - i Kunsthal Aarhus' byhave
Introduktion: Peter Ole Pedersen
Live musik fra kl. 20 - tapas, snacks, drinks i caféen
Gratis entré


Dette er den sidste i vores COLLECTIVE MAKING filmserie. Gæstekurator Peter Ole Pedersen er klar med nye film fra september!
 

guidede omvisninger

Har du lyst til at vide mere om værkerne og idéerne bag vores nuværende udstilling? Oplev DUMP! med vores guidede omvisninger - 26. august kl. 17.30 for en tur på 30 min. eller kontakt os for særlige omvisninger.

Der er mulighed for at bestille omvisninger på engelsk.

Se mere
 

deltag i amy balkins kunstprojekt

Den amerikanske kunstner Amy Balkin inviterer alle til at deltage i projektet A People's Archive of Sinking and Melting, et arkiv over genstande fra steder, som er truet af at forsvinde. Medbring din genstand til Kunsthal Aarhus, hvor den vil blive vist i udstillingen DUMP!
 

besøg vores cafe og byhave

Et skønt sted til en slapper. Vi serverer iskaffe og andre kolde drikke, kager, panini-sandwich og tapas. Læsestof: Mousse, Frieze, Artforum, e-flux og andre kunstmagasiner. 
 

You are receiving this newsletter because you are subsribed our list. Select this link to unsubscribe.