Copy
Vær med til at dele ny 'Bliv spejderleder'-film!
Åbn emailen i din browser

I morgen kl.16 kommer ny PR-film om at blive spejderleder: Se teaser her


I morgen kommer en ny PR-film på Facebook, der (på sjov vis) sætter fokus på ledermangel. Vær med til at dele, like og kommentere filmen, så filmen når ud til flest mulige potentielle spejderledere.

"Vær beredt", lyder vores motto. Og det er på mange måder præmissen for den PR-film, der onsdag kl. 16 kommer på Facebook-siden 'Det Danske Spejderkorps'

Filmen tager udgangspunkt i en udfordring, som mange grupper kender: Nemlig, at der er brug for ekstra hænder.

Derfor er vi i Det Danske Spejderkorps ved at berede os på en fremtid, hvor lederkræfterne skal strække endnu længere: Virtual Reality-spejd, videoovervågede lejrpladser og endda robotledere er nogle af de løsninger, der er i spil i videoen.

Du kan se et 30-sekunders udsnit fra filmen længere nede.


Vær med til at sende filmen godt videre
Skal filmen have mest mulig effekt, håber vi, du vil være med til at sende den godt videre. Du kan fx like den, tagge en ven, du synes, skulle blive leder, eller dele den. 

Facebook har nemlig en indbygget snebold-effekt: Hvis Facebook mærker, at mange kan lide videoen, begynder Facebook af sig selv at vise den til endnu flere.

Tips: Sådan kan du dele filmen


Hvis du deler videoen, så brug lige et par sekunder på selv at skrive et par ord til. Det virker nemlig meget mere kraftfuldt og overbevisende, når vi får noget anbefalet af vores venner.
Eksempler på deling
Du kan fx dele en historie eller et par ord fra dit liv som spejderleder. Eller måske fortælle om alt det fede, der er ved at være leder i jeres gruppe? Du kan også finde inspiration i eksemplerne herunder:
  • Er du heller ikke en robot? Og har du hjertet på rette sted? Så kan vi helt sikkert bruge din hjælp hos Bjørnerup Spejderne. Man får ikke løn som spejderleder, men opgjort i fede oplevelser i naturen, sjove fællesskaber og ren livsglæde, er det nok det bedst betalte lederjob i verden. Se mere på bjornespejder.dk.
  • Hos Bjørnespejderne har vi ikke Virtual Reality, men VILD reality! Vil du være med til at give nogle skønne unger oplevelser for livet - og samtidig selv få hyppige grineflip? Så har vi helt sikkert plads til dig hos Bjørnerup Spejderne.
  • Hver tirsdag er jeg udenfor i både solskin, regn og sne sammen med de mest fantastiske og sjove unger. Vil du være med? Så besøg os i Bjørnerup Gruppe.
  • Er du klar på en udfordring? Kan du lide at have det sjovt? Og er du ikke bange for at få mudder på tøjet? Så overvej da lige at blive spejderleder!
  • Kan klart anbefale at blive spejderleder! Det er det sjoveste lederjob i verden!
  • Hos Bjørnerup Spejderne har vi børn på venteliste til at blive spejdere, og (endnu) ingen robotledere. Er du af kød og blod, og vil du være med til at udvikle børn og unge gennem friluftsliv, fællesskab og udfordringer? Så overvej at blive leder hos os!
  • Elon Musk havde ret: Vi skal frygte robotterne. Ikke mindst når de har så dårlig humor. Er du sjovere end en robot? Så overvej at blive leder hos Bjørnerup Spejderne.

Teaser: Se 30-sekunders udsnit af videoen 


Videoen bliver i alt 2 minutter, men du kan se et lille udsnit herunder.
Vær med til at like og dele, når filmen kommer på Facebook i morgen onsdag kl. 16. Så kan budskabet nå ud til flest mulige!

Pressemeddelelse og bliv leder-hjemmeside


I sidste uge fik gruppeledere m.fl. tilsendt en pressemeddelelse, der kan bruges af gruppen i forbindelse med kampagnen. Den kan hentes her.

Derudover giver filmen også god anledning til at henvise potentielle ledere til hjemmesiden blivleder.dk, der samler en oversigt over alle grupper. Se blivleder.dk her.
Følg Det Danske Spejderkorps på Facebook
Copyright © 2019 Det Danske Spejderkorps, All rights reserved.