Copy
Ny kampagne skal gøre opmærksom på det lokale spejderarbejde.
Åbn emailen i din browser

Ny tværkorpslig 'Bliv spejder'-kampagne


Kære gruppeledere, formænd og divisionschefer.

I disse dage ruller en ny 'Bliv spejder'-kampagne ud på de sociale medier. Målet med kampagnen er, at flere børnefamilier får øjnene op for deres lokale spejdergrupper.
”Turen du aldrig glemmer” – sådan lyder et af budskaberne i en ny kampagne for at blive spejder, som de fem spejderkorps i foreningen Spejderne er gået sammen om. Kampagnen er finansieret af Nordea-fonden og Trygfonden.

Kampagnen er målrettet forældre til børn i børnehave- og skolealderen. Et af målene med kampagnen er at få interesserede forældre ind på den nye hjemmeside blivspejder.dk for at finde de nærmeste spejdergrupper.

Her kan man nemlig finde et kort over alle spejdergrupper i Danmark med oplysninger om hver gruppes adresse og hjemmeside.

Det kan derfor være en god idé:
  • At give blivspejder.dk et kig og se, om alle oplysningerne om jeres gruppe er korrekte. Oplysningerne hentes fra Medlemsservice, så en opdatering her vil automatisk blive overført til kortet efter kort tid. Se kortet her.
    Er I ikke på kortet, så skriv til web@dds.dk.

     
  • At give jeres egen hjemmeside et eftersyn. Prøv at se på jeres hjemmeside ud fra et 'interesseret forælder'-perspektiv. Er der info om, hvordan man kan blive en del af gruppen - både som spejder og som leder?
Vær desuden beredt: Senere på året kommer en kampagne fra Det Danske Spejderkorps med fokus på at tiltrække flere ledere. Der kommer mere information om denne i løbet af september.
Mere om kampagnen
Kampagnen får primært liv på Facebook og Instagram i form af korte stemningsfilm om spejderlivet. Dele af kampagnen er allerede blevet udrullet henover sommeren, bl.a. for at teste budskaberne og indholdet i kampagnen.

Bemærk, at kampagnen særligt er målrettet forældre, der ikke allerede følger fx Det Danske Spejderkorps på Facebook. Det er altså ikke så underligt, hvis du eller andre af gruppens ledere ikke selv støder på den.
Hvorfor får jeg denne mail?
Denne mail er udsendt til alle gruppeledere, formænd og divisionschefer i Det Danske Spejderkorps. Har du ikke længere en af disse funktioner, så husk at få opdateret din info i Medlemsservice.
Følg Det Danske Spejderkorps på Facebook
Copyright © 2019 Det Danske Spejderkorps, All rights reserved.