Copy

Et produkt til de firbenede

Aloe Veterinary Formula

Til vores firbenede familiemedlemmer

Et allround plejeprodukt til hud, pels, poter, hove, man og hale. Baseret på vores egen Aloe vera, naturligvis.

Til hvem?

Dette produkt er velegnet til alle dyreejere. Aloe Veterinary Formula er velegnet til hunde, katte, kaniner, høns og heste – og alle andre dyr. Det er simpelthen et fantastisk produkt til alle pels- og fjerklædte familiemedlemmer.

Aloe vera til alle husdyr

Store som små – vores husdyr er elskede familiemedlemmer. De skal selvfølgelig også nyde godt af vores fantastiske Aloe vera. Derfor har vi udviklet Aloe Veterinary Formula, specielt til vores firbenede venner.

Beroligende, plejende og beskyttende

I Aloe Veterinary Formula er vores egen Aloe vera hovedingrediensen, udvalgt for sine hudplejende, blødgørende og fugtbevarende egenskaber. Indeholder også blødgørende sojaolie, beroligende allantoin og glycerin, det virker beskyttende på huden, men også plejer pels og hår. Og sidst, men ikke mindst, hudplejende C- og E-vitamin.

I dyrevenlig pakning

Selv om det gøres i en god mening, er det langt fra alle vores pelsklædte venner, der sætter pris på pelspleje. Og en fedtet pels er heller ikke et hit. Derfor har Aloe Veterinary Formula en let, flydende konsistens, der hurtigt absorberes. Den smarte sprayflaske letter påføringen – det hele er udtænkt for at gøre det nemt for dig at pleje dine pelsklædte familiemedlemmer bedst muligt.

webshop

Hent produktkatologet her

Hent prislisten

Copyright © 2018 Aloevera Portal Danmark, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.