Copy
THE HEART OF LIFE® | ANIK Academy: 
Opleiding| Workshops|Coaching|Retraites|Advies

www.heart-of-life.nl E:anikpegasos@cs.com   

 

Lieve mensen, in deze nieuwsbrief zal ik ingaan op mijn bezoek aan het eiland van de liefde en wijsheid; Kythira in Griekenland (de workshops en retraite die daar gaat plaatsvinden), de gratis Gatherings of the Heart bijeenkomsten, het nieuwe werk voor 2014/'15 waarin ik het Opleidingsprogramma THE HEART OF LIFE® zal doorgeven en informatie over de Awakening The Illuminated Heart workshops (meest recente data, inschrijving/certificaat, feedback) en nog veel meer ….  


INHOUD:

1. Kythira: het eiland van de Hemelse Liefde (ATIH workshop & Retraite!)
2. The HEART OF LIFE Programma 2014/'15 (website-preview!)
3. Energetics sessies en Soul-Star sessies (NIEUW!)
4. Gathering of the Heart 17 mei Abcoude van 14.00 - 16.00 uur (gratis)
5. Awakening the illuminated Heart workshops (recente data)

6. Inschrijving, Certificering en Feedback op de SOR/USA site van Drunvalo. 
 
 

1) Kythira: het eiland van de Hemelse Liefde (ATIH workshop & Retraite!)

Ik ben 10 dagen geleden teruggekomen van het Griekse eiland Kythira. Ooit 15 jaar geleden ben ik met de diepe mystiek van dit eiland in aanraking gekomen en sinds die tijd laat het eiland steeds opnieuw van zich horen en vraagt om mijn aandacht. Daarom ben ik weer op aangeven van een duidelijk signaal naar Kythira gegaan en werd mij door de spirit van het eiland gevraagd een eenvoudige waterceremonie bij de zee te doen.


Kythira is de plek waar volgens de overlevering de genitalieen van de Hemel/God (Uranos) op de aarde vielen, en op die plek werd uit het schuim van de golven de Hemelse Aphrodite geboren (Aphrodite = Godin van de Universele Kosmische Liefde) en daarom heeft op Kythira bij Paleopolis (Paleo = oud, Polis = stad) op de foto waar ik sta wat verder op ook een van de belangrijkste tempels van Griekenland gestaan die aan deze Kosmische Moeder was toegewijd (op de landtong in het water). Naast deze tempel stond een beeld van hout, een 12-tal meters hoog dat vanuit de verre omtrek was te zien, met bladgoud, edelstenen en kristallen bedekt. Meer dan 9000 v.C. Hoewel er nu praktisch geen restanten van deze tempel zijn, is de energie van de Goddelijke Moeder op dit eiland nog steeds tastbaar aanwezig.

Ik werd vanzelf naar deze speciale plek geleid waar de Hemelse Godin van de Liefde en schoonheid Aphrodite geboren is en opgerezen uit het schuim van de golven. Op deze bijzondere plek was de energie enorm liefdevol, krachtig aanwezig en uitnodigend. Mijn eenvoudige bloemoffer van wilde bloemen vanuit mijn hart aan de zee werd in liefde ontvangen en een diep overweldigend gevoel van liefde overspoelde mij. Ik voelde een diepe dankbaarheid in mij opwellen en de aanwezigheid van deze energie van deze Godin en heel bijzonder de zee begon opeens te bruisen toen de bloemen door de bruisende golven werden opgehaald.

Ik voelde heel diep de betekenis van de Unity Breathing van Drunvalo die jullie ook kennen. De aardse energie en de hemelse energie hebben zoveel liefde voor elkaar en daar in de ontmoeting in het hart van de liefde van die twee energieën onstaat de Schoonheid en de Liefde waaruit het Leven uit de aardse wateren (de zee) ontspringt. Dat is dus de Liefde van Schepping en Eenheid waar de hemelse Aphrodite voorstaat. Ik voelde sterk dit met jullie te willen delen. Het vanuit de Aphro-=schuim-dite =ontspringen van het Leven vanuit het Hart is precies wat we als mensen belichamen. Het is het Heart van het Leven in Schoonheid.

De volgende dagen liet het eiland mij al haar schoonheden zien, de mensen, de muziek, de verschillende culturen die hier langs zijn geweest, de waterbronnen, de watervallen, de baaitjes, het heerlijke eten en de energie die steeds zeer hoog en zacht was. Bijna onmerkbaar werd ik gedragen als op een warme zomerbries. Er gaan op dit eiland mooie dingen plaatsvinden en bedoeling is dat het naast Amsterdam en Athene de komende jaren een belangrijke rol zal spelen in mijn lichtwerk. Het eiland heeft zelfs een bijzondere verbinding met Nederland vanaf de jaren, '60. 

Op het eiland zijn ook drie grotten in aarde die gewijd zijn aan de innerlijke wijsheid (Agia Sophia). Een enkele grot gaat tot 250 meter de aarde in, een andere is bij de ingang als heiligdom ingericht. Plaatselijke bewoners geven aan dat deze grotten ondergronds met elkaar verbonden zijn door een uitgebreid gangenstelsel. Deze manifestatie van de wijsheid in een grot in de aarde zoals het ook te vinden is in de grot of heilige ruimte van ons hart, sluit zo bijzonder aan bij de Awakening the Illuminated Heart workshops die ik geef en het bijzondere programma van The Heart of Life die ik aan het opzetten ben. Het voelde als een bevestiging. Hoe schoonheid, liefde en wijsheid samenkomen in de essentie van het Hart.

Zoveel symbolen gaven me aan dat dit de plek was waar ik echt iets moest doen met groepen zoals retraites en workshops. Ook heel bijzonder en ongewoon dat een oude schoolvriendin van mij die me heel graag juist op dit eiland een stukje grond wil schenken. Dit terwijl ik eerder voelde dat hier een tempeltje voor de Goddelijke Universele Moeder moest komen. Het Goddelijk werkt ondoorgrondelijk en wonderlijk.Een bijzonder symbool op het eiland van de onsterfelijke waarheid, de wijsheid voorbij tijd/ruimte, was het eiland bedekt met een goudgele bloemenpracht en wees het eiland mij wederom op de bloem die alleen op dit eiland voorkomt. De “Semper Viva” de bloem van het “Eeuwige Leven”, deze bloem houdt altijd haar bloemen en zelfs na geplukt te zijn blijft zij altijd in bloei staan, als een bewijs dat de dood geen invloed op haar heeft. Het symbool dat de Kosmische liefde altijd leeft.

Omdat het eiland mij in het hart heeft geraakt wil ik graag op deze speciale plek op moeder aarde als dat lukt dit jaar een Awakening the Illuminated Heart workshop geven (tegen gereduceerd tarief) en tegelijkertijd de mogelijkheid geven voor een retraite (door ochtend meditaties). Ik ben het op dit moment verder aan het uitwerken maar het ziet er naar uit dat ik eind september/begin oktober op het eiland ben om een ATIH te geven. Zie hier voor meer informatie. Er zal komende week een en ander verder uitgezocht worden.


Heb je interesse laat het dan alvast weten en mail naar anikpegasos@cs.com met onderwerp ‘Interesse Kythira’. INFORMATIE AVOND: ..... JULI Abcoude.  

2. Het unieke "The Heart of Life" programma van Anik Academy en de opleiding (website preview!) Neem een kijkje op de website ..die nog grotendeels onder constructie is (!).
 

 • Intussen heb ik gewerkt aan het opzetten van een uniek programma en modulaire coachings opleiding 'The Heart of Life'. Bedoeling is dat er na een Basismodule keuze zal zijn uit verschillende modules met hun eigen nadruk/richting. Een DROOM vanuit het HART is uitgekomen THE HEART OF LIFE IS ALIVE! The Heart of Life ben je zelf en wij gezamenlijk.
 • In deze opleiding zal ik mij in 20 jaar vergaarde kennis doorgeven in een zo compact en effectief mogelijk pakket voor iedereen beschikbaar als helder spiritueel pad om tot zelfontwikkeling te komen en ook anderen in hun hart-essentie te kunnen brengen. De opleiding zal zeer effectief en diepgaand zijn met uitzicht op stabiele groei, coach-schap, ontwaking, verlichting en als het de bedoeling voor je is zelfrealisatie.
 • Je kan alvast een pre-view op de website ('under construction') nemen, het is nog een work-in-progress maar nadert voltooiing! Inschrijving voor The Heart of Life Coach opleiding zal juni/juli van dit jaar van start gaan. De opleiding zal eind dit jaar starten en volgend jaar doorlopen. Heb je interesse in deze opleiding, mail dan alvast naar anikpegasos@cs.com met onderwerp ‘Interesse opleiding The Heart of Life’. INFORMATIE AVOND: ... JUNI Abcoude.
 • Bedoeling is dat meer mensen met deze ontwikkeling mee gaan doen ook als podium voor creatie vanuit het hart op welke manier dan ook (muziek, kunst, dans, presentatie, etc.).  Let us celebrate Life all together!  

3. Wellness Energetics Sessies en Heart & Soul-Star Energetic sessies:

 • Bijzonder om te melden dat de verschillende Wellness Energetics Sessies en de Heart & Soul-Star Energetics sessies vanuit het nieuwe programma NU al beschikbaar zijn! Wil je een afspraak maken voor een van deze bijzondere sessies mail dan even naar anikpegasos@cs.com met de naam van de sessie, we kunnen dan een datum prikken voor een afspraak. Deze sessies worden gegeven puur vanuit het hart en het Zero-point field, ze gaan dus voorbij aan de persoonlijkheid en komen rechtstreeks vanuit de bron. Je bent van harte welkom!
 • FaceBook: Zie ook de nieuwe Heart of Life Facebook pagina die net geopend om de opleiding en de recente ontwikkelingen breder kenbaar te maken. Als je dit initiatief leuk, Likes us op deze pagina.

 

4) Gathering of the Heart 17 mei Abcoude van 14.00 - 16.00 uur (gratis). Donaties zijn welkom. Donaties zullen gaan naar een heel bijzonder lichtwezen. Hij is (33 jaar), en ernstig ziek  en heeft onvoldoende geld voor zijn medicijnen die niet vergoed in Griekenland worden. Elk bedrag is welkom.  
 

 • We zullen 17 mei aanstaande weer een gratis bijeenkomst hebben die we regelmatig houden in Abcoude wanneer het zo voelt, voor sharing en meditatie en alles wat maar ter sprake komt. Er is geen vast programma, wat plaatsvindt, zal plaatsvinden. Het is altijd fijn met gelijkgezinden te zijn,  samen te groeien in Bewustzijn en dit bewustzijn te kunnen verankeren in het dagelijks leven hier op Aarde. 
 • Wil je hierbij zijn, mail dan even dat je wil komen zodat we er rekening mee kunnen houden. Er is koffie en thee en wat lekkers, je bent van harte welkom. De groep kan kleiner of groter in aantal zijn, dat is minder van belang. Het gaat vooral om de intentie vanuit het hart die wordt neergezet. Neem zeker je glimlach mee! Leuk om je dan te zien en elkaar weer te spreken!!Deze bijeenkomsten zullen voortaan plaatsvinden onder de naam: ‘Gathering of the Heart’. Stuur even een mailtje als je komt naar: anikpegasos@cs.com  

5. Awakening the illuminated Heart workshops  Drunvalo Melchizedek SOR/USA(recente data).

 • Eind deze maand 29 mei t/m 1 juni weer een geweldige ATIH workshop in Abcoude! Als je wil inschrijven voor deze workshop ga dan naar deze weblink om in te schrijven.
 • Heb je grote financiele problemen, heb je eerder de Flower of Life workshop bij mij gedaan, kom je met zijn twee of met een aantal mensen, of  wil je een herhaling doen?. Neem dan contact met ons op i.v.m. de prijs.Van 19 t/m22 juni weer een zeer bijzondere ATIH workshop in Zonhoven Belgie (nabij Hasselt) niet ver van Maastricht op een prachtige locatie met meer dan 500 Kristallen! Zie bijgaande foto’s. Als je wil inschrijven voor deze workshop ga dan naar deze weblink om in te schrijven. 

6.  Inschrijving, Certificering en Feedback op de SOR/USA site van Drunvalo. 

 • Voor mensen die problemen hebben met registratie bij de School of Remembering of het downloaden neem gerust contact met mij op en zie ook onderstaande stappen. Ik zou het heel leuk vinden als je al eerder toegang tot het systeem hebt gehad als je even 3 minuten de tijd zou nemen om je positieve reactie achter te laten in een paar zinnen in NL of EN (als je dat nog niet hebt gedaan) bij "Complete Questionnaire" onder nr. 16 "Text Review Space" dit om anderen te inspireren voor deelname aan deze fantastische workshop! Je aanbevelingstekst (met je naam) is voor anderen te zien op mijn persoonlijke pagina op de Website van Drunvalo. Alvast dank hiervoor, Veel Liefs Maria.
   

  Voor ophalen van je certificaat na de workshop:

 • Pas na de workshop kan je je certificaat van deelname downloaden via deze link
 • Vul daar je emailadres en SORID- in klik op ‘Sign in’
 • Klik bovenaan bij ‘Workshops & Certificates’
 • Klik vervolgens rechts op de link ‘View my evaluation and Download my Certificate of 
Completion’
 • Vervolgens ga op deze pagina naar rechtsonder en klik op ‘Complete Questionnaire’
 • Aan de onderkant van de vragenlijst nr.16 'Text Review Space', kan je even kort als je dat wil je ervaring van de workshop beschrijven ook om andere mensen voor deze workshop te inspireren
 • Deze tekst zal zichtbaar zijn op de website van Drunvalo
 • Klik vervolgens onderaan op ‘Submit’
 • NU kan je je certificaat downloaden. Wel gefeliciteerd!LOVE

ONE HEART 💚

Harteliefs,
Maria. 

 

LOCATIE: Anik Academy

Stationsstraat 14, 1391 GN in Abcoude, (10 min. vanaf Amsterdam). Goed te bereiken met OV en vrij parkeren voor de deur. Voor je reis met OV zie link: www.9292ov.nl/9292ov1.asp

 

Contact
Heb je vragen of wil je me bereiken voor workshops kan dat via email, telefoon of website.
Hieronder de verschillende mogelijkheden:
Tel.: 020-6258985
Email: anikpegasos@cs.com
 
 

Wordt je een vriend?
Facebook: The Heart of Life
Facebook: Awakening the Illuminated Heart workshops
Facebook: Maria Lagou
  

 

 


Copyright © 2013|* All rights reserved. *| ANIK Academy 

www.heart-of-life.nl
www.floweroflife-merkaba.nl

Our mailing address is:anikpegasos@cs.com