Ziet deze email er vreemd uit? Bekijk deze email in je browser

Laatste week van de Asperlettes: Koningin van de asperges.
 
Het aspergeseizoen is inmiddels al weer een paar weken begonnen, echter voor de Asperlette is het seizoen bijna over. Wil je een asperge proeven van topkwaliteit? Probeer dan onze Asperlettes, nu de laatste week met 15% korting*.

Voor iedere 25ste besteller hebben we een prachtige aspergepan van Demeyere ter waarde van 79 euro beschikbaar! Kijk voor de actievoorwaarden op Culinaire Versmarkt.

* Deze aanbieding geldt voor alle bestellingen met Asperlettes. Vul de actiecode ASPERLETTE15 in bij de vierde stap van de bestelprocedure en de korting wordt vanzelf berekend!

Klik hier om direct te bestellen of om de recepten te bekijken!

Recepten met Asperlettes

Om de smaak van de Asperlettes het best tot zijn recht te laten komen, hebben we gekozen voor Asperletterecepten die de pure smaak het beste naar voren laat komen. Traditioneel, maar stuk voor stuk een aanrader.
 
Zo kan je kiezen uit het oerhollandse recept: Asperlettes met boter en (zelfgemaakte) mayonaise, een tradtionele Asperlettesoep met gerookte zalm en amandelen en een heerlijke salade met Asperlettes, grapefruit, rucola en geitenkaas van l'Amuse.

Je kunt uiteraard ook kiezen voor een fantastisch hoofdgerecht. We hebben de volgende selectie voor je gemaakt: Asperlettes met zalm, Asperlettes met kalfsoester en geroosterde cherry-tomaatjes of Asperlettes a la flamande: de traditionele bereiding met ham, ei en gesmolten boter.

Klik hier om de recepten te bekijken.


Reacties, vragen en opmerkingen:

Newco Food Retail - Culinaire Versmarkt
veembroederhof 282
Amsterdam, Noord-holland 1019HCtelefoon: 020 4195544
klantenservice@culinaireversmarkt.nl

Copyright (C) 2011 Newco Food Retail - Culinaire Versmarkt All rights reserved.

Schrijf maartenvanthiel@gmail.com uit met deze link
Email Marketing Powered by Mailchimp