Copy

Agenda

AJK Eindhoven-Noord/Diessen: Ledenavond met ABAB: Jaarrekeningen en financiering
14 december @ 20:30 uur


Werkgroep Verbreding: 'Verkoop je eigen product'
15 december @ 20:15 uur

 

BHV Cursusdag
15 december @ 09:30 uur


NAJK bestuursvergadering
22 december @ 13:00 uur


 

15 december: Werkgroep Verbreding 'Verkoop je eigen product'Op 15 december organiseert de werkgroep Verbreding een avond met het thema 'Verkoop je eigen product'.

Sprekers van deze avond zijn:

  • Hubert Verschure kersenteler en streekwinkel de Kersenhof
  • Cor Ooms van aspergeboerderij Ooms.
  • Ad Simons, pluimveehouder en van de voormalige versmarkt ‘Streek en Beleving’ in Roosendaal.
Datum: 15 december 2016
Tijd: 20:15 uur
Locatie: De Kersenhof, Zijlweg 2 in Raamsdonk

Bekijk hier de gehele uitnodiging.


Charmeoffensief ProvinciehuisBAJK en Jong ZLTO hebben op 2 december actie gevoerd op het Provinciehuis van Brabant vanwege het voorstel 'Versnelling tranisitie duurzame veehouderij' van Gedeputeerde Staten. Voorafgaand aan de statenvergadering hebben de aanwezige jongeren een charmeoffensief gehouden en agrarische producten aangeboden aan de statenleden. We hebben hierover positieve reacties ontvangen.

Aansluitend hebben Lins Keijzers namens BAJK en Willem Berkers namens Agrarische Peeljongeren ingesproken voorafgaand aan de themavergadering.
Lees hier het gehele bericht BHV cursusdagenOok dit jaar organiseert BAJK de BHV cursusdagen zowel voor de basis- als herhalingscursus. Na het volgen van 1 cursusdag behaal je het NIBHV-certificaat. Speciale prijs voor BAJK leden €130, - excl. 21% BTW.
 

Wanneer Waar Tijden  
15 december 2016 Boerdonk 09.30–15.30 uur  
19 januari 2017 Boerdonk 08:00–15:30 uur Code 95
10 februari 2017 Oirschot 09.30–15.30 uur  
27 maart 2017 Raamsdonk 09.30–15.30 uur  


Wil je deelnemen aan één van de BHV cursusdagen? Stuur dan een  mail naar Ines@bajk.nlStudiereis AustraliëBAJK organiseert samen met de Rabobank een buitenlandse studiereis richting Australië. De reis staat gepland voor de tweede helft van maart  2017 met eventuele uitloop naar de eerste week van april. 

Wil jij graag mee op buitenlandse excursie en gebruik maken van de voorinschrijving of heb je leuke ideeën voor bedrijven om te bezoeken? Stuur dan een mail naar jolijn@bajk.nl. De eigen bijdrage voor de studiereis wordt geschat op
€ 2.500,-  en er is plek voor 17 BAJK-leden.


 

BAJK en Jonge Helden in het Groen gaan naar de huishoudbeurs

 
Stuk voor stuk hebben jullie allemaal unieke verhalen en deze mogen gedeeld worden. En waar kunnen we beter de consument bereiken dan op de huishoudbeurs? Vandaar dat we van 18 t/m 26 februari 2017 naar de huishoudbeurs in de RAI in Amsterdam gaan. Daar kunnen we in gesprek met onze burgers en consumenten en kunnen we ze op leuke manieren kennis laten maken met de sector.

Vind jij het leuk om op de huishoudbeurs in gesprek te gaan met de consument en onze stand te bemannen? Neem dan contact op met Ines van de Waarenburg via ines@bajk.nl of via 0618957973


Provinciale Avond: Nederlandse kansen op de wereldmarktOp woensdagavond 30 november vond de Provinciale Avond plaats van BAJK met als thema 'Nederlandse kansen op de wereldmarkt'. Ongeveer 70 leden uit de gehele provincie kwamen naar de Stapperij in Oirschot voor de verhalen van de sprekers welke internationaal ondernemen of wereldwijd betrokken zijn bij de agrarische sector.

Op de wereldmarkt moeten we alle kansen zien te pakken en continu wakker blijven op alle fronten!
Lees hier het gehele bericht


AmaltheaOp vrijdag 9 december is een kleine groep jonge geitenhouders samen met BAJK op bezoek geweest bij Amalthea B.V. in Rijen. Allereerst hebben zij een rondleiding gekregen in de kaasfabriek en een presentatie over het bedrijf. Daarna is er gebrainstromd over de sector en de toekomst van de sector. Al met al een zeer geslaagde en interessante bijeenkomst.

Alle uitnodigingen en nieuwsberichten ontvang je voortaan via de informail BAJK

BAJK heeft ervoor gekozen om per 14 december anders te communiceren naar haar leden. Wat houdt dit precies in?
Je ontvangt om de twee weken op woensdag de informail. In de informail staan alle uitnodigingen en nieuwsberichten voor BAJK activiteiten en bijeenkomsten. Je ontvangt dus geen uitnodigingen meer per post of per e-mail.

Dus houdt de informail goed in de gaten en blijf op de hoogte van alle BAJK activiteiten!


Afgelopen activiteiten


In de eerste helft van december zijn er weer veel avonden georganiseerd door de diverse AJK’s. In deze Informail de afgelopen activiteiten op een rijtje:
Provinciale Avond: Nederlandse kansen op de wereldmarkt
30 november @ 20:15 uur

Charmeoffensief Provinciehuis
2 december @ 08:45 uur


Bijeenkomst met melkgeitenhouders BAJK
9 december @ 13:00 uur

AJK Altena en Biesbosch: Weersinvloeden in het teeltseizoen
1 december @ 20:15 uur

Vergadering dagelijks bestuur
7 december @ 20:00 uur


KickStartTeam: Groeikrachtavond 2.0
12 december @ 20:00 uur


  

    

   
Unsubscribe <<Email Address>> from this list.

Copyright (C) 2016 BAJK All rights reserved.

Forward this email to a friend
Update your profile
Email Marketing Powered by Mailchimp