Copy

Agenda

ZLTO Onderwerpenbeurs
5 juli @ 19:30 uur


AJK de Kempen: Bedrijfsovername, Hoe dan?
6 juli @ 20:00 uur


AJK Uden Land van Cuijk: Rundveebeoordelen
6 juli @ 20:15 uur

Educatieprogramma 'De boer van morgen': Boeren op het Pius X College
5 juli @ 12:00 uur

Vergadering dagelijks bestuur
6 juli @ 20:30 uur

NAJK bestuursvergadering
28 juli  @ 13:00 uur

Steunbetuiging van Lins Keijzers voorzitter BAJK: noodweer in Zuid-Oosten van BrabantAfgelopen donderdag is in het Zuid-Oosten van Brabant een 'supercel' voorbij gekomen. Door de grote hoeveelheden neerslag en de bijbehorende wind is er veel schade ontstaan aan gebouwen, kassen en gewassen. Vanuit het BAJK is er overleg geweest met ZLTO en is het ingebracht bij het NAJK om aandacht te vragen voor deze situatie. Graag wil ik namens het bestuur alle getroffenen heel veel sterkte toewensen met deze situatie. Mochten er vragen of opmerkingen zijn, dan kunnen jullie altijd contact opnemen.
Partners aan het woord: ABABIn de huidige tijd heeft een agrarisch ondernemer competenties op verschillende niveaus nodig. Dat vraagt om ondersteuning van een betrokken partner die volledig thuis is in de bedrijfsvoering en die de ondernemer een spiegel durft voor te houden. ABAB heeft de kennis en ervaring om dat te doen en dat gaat veel verder dat het traditionele accountantskantoor. Een project wat goed laat zien in welke breedte wij meedenken, is de netwerkgroep 'Ben je klaar voor jouw toekomst?', om jonge ondernemers klaar te stomen voor de toekomst is ABAB dit initiatief samen met BAJK gestart. Lees hier het gehele berichtBAJK komt in actie!BAJK gaat het heft in handen nemen en serieus aan de slag met de allerbeste producten, slimme ideeën en een ijzersterk imago. Met maximaal betrokken leden de continuïteit en toekomst van onze mooie bedrijven veilig stellen. Heb jij ideeën of wil je meewerken aan het KickStartTeam, laat dit dan voor 1 juli aan Lins of aan een van de andere bestuursleden weten of stuur een mail naar info@bajk.nl.  Laatste kans doorgeven landenkeuze voor buitenlandse excursie BAJKVia deze link kun jij laten weten naar welk land je graag heen zou willen op buitenlandse excursie met BAJK (ook de keuzes op Facebook zullen meegenomen worden in de uitslag). Uit de volgende zes landen kan gekozen worden om op buitenlandse excursie te gaan: Kenia, Zuid-Afrika, India, Vietnam, Mexico en Argentinië. Datum BK Rundveebeoordelen gewijzigdDe datum voor het Brabants Kampioenschap (BK) Rundveebeoordelen is gewijzigd en zal dit jaar gehouden worden op zaterdag 3 september 2016.Gamechangers: ideeën krijgen vormDe innovatieve ideeën van de gamechangers krijgen steeds meer vorm. De eerste twee sessies zijn geweest waarin de deelnemers aan de slag gegaan zijn met het Business Model Canvas en het Klant Model.ZLTO Onderwerpenbeurs

Op dinsdag 5 juli van 19:30 tot 22:30 uur organiseert ZLTO de Onderwerpenbeurs speciaal voor bestuurders van studieclubs, AJK's, ZLTO afdelingen en andere ondernemersverenigingen. Deze beurs vindt plaats op het ZLTO Kantoor in Den Bosch en is dierlijk gerelateerd. Bekijk via deze link de uitnodigingWerkgroep-avond Plantaardig: BioTrioOndanks het slechte weer heeft de Werkgroep Plantaardig samen met 40 leden op 23 juni een erg geslaagde bijeenkomst gehad bij BioTrio in Langeweg! Kees van Beek en de nieuwe bestuurders van de werkgroep bedankt voor de organisatie en verzorging van de excursie!
 


Afgelopen activiteiten

In juni zijn er weer veel avonden georganiseerd door de diverse AJK’s. In deze Informail de afgelopen activiteiten op een rijtje:
Vergadering dagelijks bestuur
1 juni @ 20:30 uur

AJK Uden en Land van Cuijk: Rundveebeoordelen
8 juni @ 20:15 uur

AJK West-Brabant: Seizoensafsluiting met excursie en borrel voor leden & sponsoren!
16 juni @ 19:00 uur

Tweede bijeenkomst coachingstraject: Ben jij de gamechanger?
21 juni @ 20:15 uur

Werkgroep Plantaardig: BioTrio
23 juni @ 19:45 uur


AJK de Kempen: Algemene ledenvergadering en thema-avond fosfaat
29 juni @ 20:00 uur

AJK De Peel: Bedrijfsovername, Hoe dan?
1 juni @ 20:00 uur


AJK Uden en Land van Cuijk: Rundveebeoordelen
15 juni @ 20:15 uur

AJK HAS: WPK Plants in Made
20 juni @ 13:00 uur

AJK Uden en Land van Cuijk: Rundveebeoordelen
22 juni @ 20:15 uur

AJK Uden en Land van Cuijk: Rundveebeoordelen
29 juni @ 20:15 uur


NAJK bestuursvergadering
30 juni @ 13:00 uur

  

  


 

 

  

 
Unsubscribe <<Email Address>> from this list.

Copyright (C) 2016 BAJK All rights reserved.

Forward this email to a friend
Update your profile
Email Marketing Powered by Mailchimp