Copy

Agenda

AJK Uden & Land van Cuijk en AJK Oss presenteren: Wetten en regels. 
14 januari 2015 @ 20:30 - 22:30

Provinciaal overleg
20 januari 2015 @ 20:00 - 22:30
  28 januari 2015 @ 20:00 - 22:30
 
BHV cursusdag in Oirschot (Code 95)
15 januari 2015 @ 08:30 - 16:00

BAJK presenteert: Imago en socialmedia bij Hoogeschool HAS Den Bosch
21 januari 2015 @ 8:30 - 17:00

Kaderweekend
7 en 8 februari 2015 @ 14:00 - 10:00
Verleng bij BAJK je spuitlicentieBAJK zal in samenwerking met partner Vlamings een tweetal kennisbijeenkomsten organiseren die meetellen voor de verlenging van je spuitlicentie. Tijdens deze lezingen zullen actualiteiten op het gebied van gewasbescherming de revue passeren. Het thema dat behandeld wordt is teelt. De kosten van een bijeenkomst bedragen € 45,00 excl. 21% BTW.
  • 25 februari in Boerdonk (Veghel), 13.00 – 16.15 uur
  • 26 februari in Dorst (bij Rijen), 19.00 – 22.15 uur
Wil je je spuitlicentie verlengen? Bekijk hier hoe je je aan kunt melden of stuur een mail naar ines@bajk.nl
 
Doe mee aan de Agrifirm social media prijs een win €500, -Ben jij actief op twitter of wil je dit worden? Doe dan mee aan de Agrifirm social media prijs en maak kans op €500, -. Het is van belang dat je met je tweets een positieve bijdrage levert aan het imago van de agrarische sector.
De tweets die je verstuurd van 1 februari t/m 24 februari tellen mee voor de verkiezing.
 
Wil je deelnemen aan deze verkiezing? Stuur dan een mail naar ines@bajk.nl.


Save the date: 4 maart PA ‘Imago maak je zelf!’

    

BAJK is druk bezig met de organisatie van de provinciale avond die op 4 maart 2015 in de Stapperij te Oirschot plaats zal vinden.
BAJK kan al een tipje van de sluier oplichten. Enkele namen die zullen spreken tijdens deze avond zijn Henkjan Smits (televisie presentator, talentscout en coach) en Hans van Haaren (sectormanager Food van Rabobank Nederland).
Tevens wordt de Agrifirm social media prijs uitgereikt tijdens deze avond.

Reserveer 4 maart alvast in jullie agenda! En de winnaar is: Guus Manders uit OdiliapeelTijdens de RMV vakdagen van 16 t/m 18 december te Venray hebben BAJK en LAJK een stand bemand. Maar liefst 49 bezoekers zijn lid geworden van het AJK.
 
Bezoekers konden bij de AJK stand kans maken op maar liefst 30 miljoen euro. Veel bezoekers hebben meegedaan met de prijsvraag door te schatten hoeveel maïskorrels er in de vaas zaten. De winnaar Guus Manders uit Odiliapeel heeft 2 oudejaarsloten gewonnen en maakt daarmee kans op de hoofdprijs!
 
BAJK wil de vrijwilligers die de stand bemand hebben bedanken voor hun inzet.The new farm family; Boeren in de toekomst!Tijdens het ZLTO congres, welke op 11 december 2014 in de Brabanthallen in Den Bosch heeft plaatsgevonden, heeft BAJK in samenwerking met YFM Brabant een workshop verzorgd.
 
Deze workshop “The New Farm Family” genaamd is een onderdeel van de BAJK Academy ‘Imago maak je zelf!’. Tijdens de kick-off van dit project hebben leden van BAJK en YFM Brabant bij elkaar een dagje meegelopen om zo elkaar beter te leren kennen en begrijpen.
 
Tijdens de workshop The New Farm Family werd aan de deelnemers gevraagd hoe de boer van de toekomst eruit ziet. Vele creatieve ideeën kwamen naar voren.
 
Bekijk hier een sfeer impressie van de workshop ‘The New Farm Family’.Excursie naar campingboerderij Breehees goed bezocht 

Op 2 december is de werkgroep verbreding samen met AJK Cubar op excursie geweest bij campingboerderij Breehees te Goirle. Na een interessante rondleiding is Berdien van Coeverden van Geld voor elkaar ingegaan op het thema Crowdfunding. Uitleg over deze alternatieve financieringsvorm zorgde voor veel discussie en interactie vanuit de zaal.
 
Graag wil BAJK Campingboerderij Breehees bedanken voor hun gastvrijheid en Berdien van Coeverden bedanken voor haar toelichting op het thema Crowdfunding.

BAJK wenst iedereen een knallend uiteinde en de beste wensen voor 2015!


 
 

  
Unsubscribe <<Email Address>> from this list.

Copyright (C) 2014 BAJK All rights reserved.

Forward this email to a friend
Update your profile
Email Marketing Powered by Mailchimp