Copy

Agenda

Vergadering dagelijks bestuur
3 augustus @ 20:30 uur


NAJK bestuursvergadering
25 augustus @ 13:00 uur

AJK de Kempen: Wedstrijd Rundveebeoordelen
3 augustus @ 20:30 uur

 

Bestuurder aan het woord: Yvonne DaandelsHet dagelijks bestuur van BAJK is alweer een aantal weken bezig met de voorbereidingen voor de projecten voor het aankomende seizoen. Dit jaar hebben we de projecten 'Keten- en samenwerking' en 'Boer(en)gezicht'. Onder het eerste project valt onder andere de buitenlandse excursie die we vol enthousiasme met jullie hebben gedeeld. Voor het project Boer(en)gezicht zijn we nog steeds op zoek naar leden die het leuk vinden om het KickStartTeam te komen versterken! Daarnaast is er voor het aankomende seizoen een jaarplanning in de maak. Hierin zijn alle belangrijke vaste data vanuit het BAJK terug te vinden. Zo kunnen de AJK's hier makkelijk omheen plannen en biedt het voor onze leden een makkelijk overzicht. Kortom BAJK staat in de startblokken voor het nieuwe seizoen. Lees hier het gehele berichtDatum BK Rundveebeoordelen gewijzigdDe datum voor het Brabants Kampioenschap (BK) Rundveebeoordelen is gewijzigd en zal dit jaar gehouden worden op zaterdag 3 september 2016.BAJK & ZLTO Bladel organiseren de activiteit: Boeren op het Pius X College!Afgelopen jaar heeft BAJK meegedraaid samen met ZLTO afdeling Bladel in het educatieprogramma 'Pius X de boer op!'. Om het eerste jaar leuk af te sluiten en te vieren dat het educatieprogramma voort gezet mag worden, zijn de ZLTO leden en BAJK-ers met tractor en platte kar naar school toe geweest. Deze platte kar stond vol met producten die de ondernemers zelf produceren of waar de leerlingen les over gehad hebben. De leerlingen vonden de producten erg lekker en het was een geslaagde actie: 'Boeren op het Pius X College'. Lees hier het gehele berichtBAJK komt in actie!BAJK gaat het heft in handen nemen en serieus aan de slag met de allerbeste producten, slimme ideeën en een ijzersterk imago. Met maximaal betrokken leden de continuïteit en toekomst van onze mooie bedrijven veilig stellen. Wil jij nog deelnemen aan het KickStartTeam? Laat dit dan aan Lins of aan een van de andere bestuursleden weten of stuur een mail naar info@bajk.nl.  Inhoud workshop project: 'Keten- en samenwerking' bekend voor AJK'sOm bewustwording te creeëren voor het belang van samenwerken met (agrarische) bedrijven, verschillende sectoren, organisaties en burgers zal BAJK een vijftal workshops beschikbaar stellen voor haar AJK's. Het zullen interactieve workshops worden waarbij deelnemers kansen zien en gemotiveerd worden om samenwerkingsverbanden aan te gang.

Om bewustwording te creeëren voor de verschillende schakels in de keten zullen er werkgroepavonden georganiseerd worden en zal er een productieketen uitgespit worden. Per schakel wordt gekeken welke belangen er zijn, wat de aandachtspunten zijn en welke kansen er liggen voor ketensamenwerking.

Heb je interesse in de workshop voor de AJK's, laat dit dan weten aan het AJK of neem contact op met Jolijn via jolijn@bajk.nl .AJK Altena en Biesbosch: 15 jarig jubileumAJK Altena en Biesbosch bestaat alweer 15 jaar en heeft dit op vrijdag 15 juli samen met haar leden en sponsoren gevierd. BAJK wil AJK Altena en Biesbosch feliciteren met hun jubileum.Werkgroep Verbreding: DoordraaiavondOp dinsdagavond 12 juli is de Werkgroep Verbreding samen met geïnteresseerde leden op bezoek geweest bij de Brabantse Hei in Bladel en de Hollanderhoeve in Reusel. Tijdens deze avond hebben de leden kennis gemaakt met twee diversen bedrijven en weer veel informatie op kunnen doen voor hun eigen bedrijfsvoering of hun eigen ideeën.


Afgelopen activiteiten

In juli zijn er weer veel avonden georganiseerd door de diverse AJK’s. In deze Informail de afgelopen activiteiten op een rijtje:
Educatieprogramma'De boer van morgen': Boeren op het Pius X College
5 juli @ 12:00 uur

AJK de Kempen: Bedrijfsovername: Hoe dan?
6 juli @ 20:00 uur

Vergadering dagelijks bestuur
6 juli @ 20:30 uur

AJK Eindhoven-Noord/Diessen: Rundveebeoordelen 
12 juli @ 20:30 uur

AJK de Kempen: Rundveebeoordelen
13 juli @ 20:30 uur


AJK de Kempen: Rundveebeoordelen
20 juli @ 20:30 uur

NAJK bestuursvergadering
30 juni @ 13:00 uur

ZLTO Onderwerpenbeurs
5 juli @ 19:30 uur


AJK Uden en Land van Cuijk: Rundveebeoordelen
6 juli @ 20:15 uur

Werkgroep Verbreding: Doordraaiavond
12 juli @ 19:45 uur

AJK Uden en Land van Cuijk: Wedstrijd Rundveebeoordelen
13 juli @ 20:15 uur

AJK Altena en Biesbosch: Feest 15-jarig bestaan
15 juli @ 20:30 uur


AJK de Kempen: Rundveebeoordelen
27 juli @ 20:30 uur

BAJK Bestuurders BBQ
29 juli @ 20:00 uur 

  


 

 

  
Unsubscribe <<Email Address>> from this list.

Copyright (C) 2016 BAJK All rights reserved.

Forward this email to a friend
Update your profile
Email Marketing Powered by Mailchimp