Copy
15 November afscheid Anne en PieterOp 24 september, tijdens de Algemene Ledenvergadering, hebben Anne Huijbers en Pieter Delisse afscheid genomen als voorzitter en vice-voorzitter van het BAJK. Middels een interessante en gezellige avond op 15 november willen wij Anne en Pieter bedanken voor al hun inzet van de afgelopen jaren. We geven onder andere het woord aan prof. dr. Paul Louis Iske, Hoogleraar Open Innovation & Business Venturing. Vervolgens is er volop de gelegenheid om Anne en Pieter te bedanken.

Locatie: BAJK, Onderwijsboulevard 225,
                           5223 DE 's-Hertogenbosch
Aanvang: 20.00 uur


Wil je naar het afscheid van Anne en Pieter komen? Meld je dan aan door een mail te sturen naar Nicky@bajk.nl.Wat bied de BAJK Academy voor jou?

Het thema van de BAJK Academy is dit jaar Klimaat en Kringlopen. De volgende activiteiten zullen dit jaar plaatsvinden bij de BAJK Academy:

  • Afstrap van het project tijdens het ZLTO congres op 12 december aanstaande met lancering van het jongeren panel van ZLTO.
  • Een thema avond voor de AJK's verzorgt door BAJK i.s.m. ZLTO / Vlamings / Agrifirm Feed
  • Excursies
  • Provinciale avond
  • Verkiezing voor meeste duurzame en innovatieve jonge ondernemer.

Aanmelden voor een van deze activiteiten kan bij Nicky via nicky@bajk.nl of bel (ook voor vragen 06-13837821)Han van Kilsdonk nieuwe voorzitter werkgroep DierlijkSinds de start van seizoen 2013 - 2014 is Han van Kilsdonk de nieuwe voorzitter van de werkgroep Dierlijk. Ben je geïnteresseerd in de werkgroep dierlijk dan kun je contact opnemen met Han (hanvk@hotmail.com).Lekkere Trek zeer geslaagd!Op maandag 21 oktober heeft de lekkere trek plaats gevonden. Jongeren van Youth food movement Brabant en BAJK zijn met tractoren door de stad Eindhoven getrokken om met mensen in gesprek te gaan over voedsel. 
Middels een mini traptractorrace werd de agrarische- en voedselkennis van voorbijgangers op het stationsplein getest. En de prijs was een kist appels! Er werd fanatiek getrapt om de hoofdprijs in ontvangst te mogen nemen. Als afsluiting werd het Taste Station van de ZLTO overgenomen door de Lekkere Trek deelnemers. Er is veel publiciteit gegeven aan de Lekkere Trek. Zie de filmpjes van de NOS, studio 040 en Omroep Brabant.Heb jij ideeën voor een nieuw project?

Op 26 november vindt het provinciaal overleg (PO) plaats. Dit is een overleg waarbij besturen van de AJK’s samenkomen. Tijdens het PO van 26 november zal er gebrainstormd worden over nieuwe projecten voor het volgende seizoen.

Heb jij ideeën of onderwerpen waar je graag meer over wilt weten? Meld dit dan aan jouw AJK bestuur(gegevens zijn in de miljoenpoot te vinden) of stuur een mail naar Ines@bajk.nlEerste week van december wordt de contributie voor 2014 geïncasseerd

De kosten van een lidmaatschap van het BAJK bedragen € 40, - op jaarbasis. De contributie voor 2014 zal ik de eerste week van december afgeschreven worden middels automatische incasso. Indien er geen machtiging tot automatische incasso is afgegeven wordt een factuur toegezonden. Hiervoor wordt         € 2,50 aan administratie kosten berekend.
Heb je geen machtiging tot automatische incasso afgegeven en wil je dit alsnog doen dan kan dat door op onze website het formulier “Lid worden” in te vullen.Altijd op de hoogte van de activiteiten van het BAJK!


Binnenkort is de BAJK App te downloaden in de App store. Via de BAJK App ben je altijd op de hoogte van de activiteiten en nieuwtjes van het BAJK.
 
 

  
Copyright (C) 2013 BAJK All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp