Copy

Agenda

Werkgroepavond Verbreding: Alternatieve financieringsvormen
12 januari @ 20:15 uur

AJK Uden en Land van Cuijk: Bedrijfsovername op Financieel gebied!
18 januari @ 20:15 uur

AJK Den Bosch & ZLTO: Ondernemerscafé
20 januari @ 20:15 uur

NAJK vergadering
26 januari @ 13:00 uur

AJK Eindhoven-Zuid: Jaarvergadering
16 januari @ 20:30 uur

AJK de Kempen: Workshop omgang met personeel
18 januari @ 20:15 uur


Groeikrachtavond 3.0
25 januari @ 20:15 uur


*wegens een technische storing (gestart op 10 januari) is de agenda op de BAJK website momenteel niet bereikbaar en hierdoor zijn niet alle evenementen doorgelinkt. Het probleem zal zo spoedig mogelijk opgelost worden.

12 januari Werkgroepavond Verbreding: Alternatieve financieringsvormen


Altijd al willen weten welke financieringsmogelijkheden er zijn voor jouw idee, activiteit of project? Of gewoon nieuwsgierig naar welke subsidieprogramma's er allemaal zijn en wat je daar aan kunt hebben in de toekomst?

Kom dan naar de bijeenkomst van de Werkgroep Verbreding. Tijdens deze avond gaat ZLTO in op alternatieve financieringsvormen. Ook wordt tijdens deze avond het discussiestuk van NAJK behandeld over 'Financiering van bedrijfsopvolging'. Lees hier het gehele discussiestuk.

Tevens wordt ook de Agrifirm Innovatieprijs uitgereikt aan Geert Vlemmix door Jan Leijten. Geert kwam het beste uit de bus tijdens het coachingstraject 'Ben jij de gamechanger?' van de Werkgroep Verbreding.

Datum: 12 januari 2016
Tijd: 20:15 uur
Locatie: Stapperij, Spoordonkseweg 80, 5688 KE Oirschot
Sprekers: Maja van Putten en Robert Vos

Tot 12 januari!


Gezocht: Plantaardige bestuurder voor dagelijks bestuur BAJK (M/V)
BAJK is op zoek naar een bestuurder met een plantaardige achtergrond voor het dagelijks bestuur. Besturen bij BAJK biedt de mogelijkheid om je netwerk te vergroten en bestuurlijke ervaring op te doen! Dit kan met een minimale tijdsinvestering van ongeveer 1 dagdeel (4 uur) per week (vaak in de avond) en een pro-actieve houding! 
 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lins Keijzers, voorzitter BAJK (lins@bajk.nl) 
of via 0641756114. Lees hier het gehele berichtGroeikrachtavond 3.0Op maandagavond 12 december heeft het KickStartTeam samen met geïnteresseerde BAJK leden 5 prioriteiten opgesteld om acties op uit te zetten:

  • Kiezen van 'label' waaronder alles uitgevoerd wordt
  • Politiek: mogelijkheden nieuwe partij onderzoeken
  • Social media: volop breed aanwezig
  • Eigen webshop: verkopen van producten aangesloten leden
  • Coöperatie en Financiering

Vind jij de toekomst van ons, jonge boeren, net zo belangrijk en wil je graag meedenken en doen met een van bovengenoemde thema's? Kom dan op 25 januari naar Oirschot en werk mee aan het veiligstellen van de toekomst van ons: jonge boeren.
 

Datum: 25 Januari 2017
Aanvang: 20:15 uur
Locatie: Stapperij, Spoordonkseweg 80 te Oirschot

Lees hier de gehele uitnodiging
Graag jezelf aanmelden via info@bajk.nl. 


Gezocht: eenmalige versterking Feestcommissie BAJKDe feestcommissie van BAJK wil op verzoek van enkele leden het jaarlijkse BAJK-feest dit seizoen in de omgeving van Oirschot/ Tilburg organiseren. Hiervoor is de feestcommissie op zoek naar eenmalige ondersteuning van een lid die bekend is in deze omgeving en het leuk vindt om het feest mee te organiseren.

Vind jij het leuk om dit jaar samen met de feestcommissie van BAJK een knallend feest te organiseren? Neem dan contact op met Yvonne Daandels via yvonne@bajk.nl.Studiereis AustraliëBAJK organiseert samen met de Rabobank een buitenlandse studiereis richting Australië. De reis staat gepland voor de tweede helft van maart  2017 met eventuele uitloop naar de eerste week van april. De eigen bijdrage voor de studiereis wordt geschat op € 2.500,-  en er is plek voor 17 BAJK-leden.

Op de zeer korte termijn kunnen Rabobank & BAJK het voorlopige programma in Australië bekend maken en zal de definitieve uitnodiging de deur uit gaan. Hou hiervoor het nieuws op onze website in de gaten. Als de officiële aanmelding geopend is, worden jullie hier ook via de SMS van op de hoogte gesteld. 

Voor nu kun je gebruik maken van de voorinschrijving. Heb je interesse? Stuur dan een mail naar jolijn@bajk.nl.BHV cursusdagenOok dit jaar organiseert BAJK de BHV cursusdagen zowel voor de basis- als herhalingscursus. Na het volgen van 1 cursusdag behaal je het NIBHV-certificaat. Speciale prijs voor BAJK leden €130, - excl. 21% BTW.

       
Wanneer Waar Tijd  
10 februari 2017 Oirschot 09.30–15.30 uur  
27 maart 2017 Raamsdonk 09.30–15.30 uur  

 

Wil je deelnemen aan één van de komende BHV cursusdagen? Stuur dan een mail naar ines@bajk.nl.BAJK en Jonge Helden in het Groen gaan naar de Huishoudbeurs Vind jij het leuk om op de Huishoudbeurs (18 t/m 26 februari 2017) in gesprek te gaan met de consument en om onze stand te bemannen? Neem dan contact op met Ines van de Waarenburg via ines@bajk.nl of via 0618957973.Afgelopen activiteiten


In de eerste helft van januari zijn er al wat avonden georganiseerd door de diverse AJK’s. In deze Informail de afgelopen activiteiten op een rijtje:
AJK Oss: Praktijk en het nut van rundveebeoordelen 
3 januari @ 20:15 uur

 

Vergadering dagelijks bestuur
4 januari @ 22:00 uur 

   


Copyright (C) 2017 BAJK All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BAJK · Onderwijsboulevard 225 · Den Bosch, Noord-Brabant 0 · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp