Copy

Agenda

Ledenbijeenkomsten
AJK HAS: Workshop jaarrekening lezen
22 maart @ 14:00 uur

BHV Cursusdag
27 maart @ 9:30 uur

BAJK/LAJK: Thema-avond voor de intensieve sectoren
4 april @ 19:30 uur

BAJK-feest: Biggenbal 2.0
8 april @ 21:00 - 03:00 uur


BAJK Werkgroep Dierlijk: Ketenwerking bij Jumbo Foodmarkt Veghel
10 april @ 19:45 uur


Bestuursbijeenkomsten
BAJK: Algemene Ledenvergadering (ALV)
28 maart @ 20:15 uur


AJK Uden en Land van Cuijk: Workshop samenwerken
22 maart @ 20:15 uur

AJK Uden en Land van Cuijk: Trekkertrek Boekel
2 april @ 12:00 uur

AJK West-Brabant: Bouwstenen voor een succesvolle onderneming
6 april @ 20:00 uurNAJK vergadering
30 maart @ 13:00 uur

BAJK/LAJK: Thema-avond voor de intensieve sectoren: Hoe zie jij de toekomst?We nodigen je graag uit voor de thema-avond voor de intensieve sectoren die BAJK en LAJK samen organiseren. De vraag: 'Hoe zie jij de toekomst?' staat tijdens deze avond centraal.

Ondernemers Gydo van den Boomen (vleeskuikens), Geert Coolen (Flavours of the farm) en Plukon (pluimveeslachterij en verwerking) delen onder leiding van Hennie de Haan (NVP) hun toekomstvisie. De vijfde spreker blijft nog even een verrassing.

Het belooft een interessante avond te worden. Graag tot ziens op 4 april! 

Datum: Dinsdag 4 april
Aanvang: 19:30 uur
Locatie:
 
'Ons Boerenerf', Banendijk 5
6034 SV Nederweert-Eind

 

BAJK's Biggenbal 2.0 op 8 aprilOp 8 april gaat het jaarlijkse BAJK-feest weer plaatsvinden met gastoptredens van Lampegastuh en Zanger Bas! 

Dit jaar is het extra feest, want BAJK bestaat 25 jaar en het 'Biggenbal' wordt geherintroduceerd. Voor leden is de entree gratis eveneens als 2 consumptiebonnen. Voor niet leden kosten kaartjes in de voorverkoop € 5,-. Kaarten zijn te bestellen door een mailtje te sturen naar yvonne@bajk.nl. Aan de deur kosten de kaarten €10,-.

 

Datum: Zaterdag 8 april
Tijd: 21:00 - 03:00 uur
Locatie:
 
Uitgaanscentrum Lunenburg - Zaal Saloon
Dorpsstraat 39, 5472 PH Loosbroek


NAJK Discussiestuk water en bodemkwaliteitHet laatste discussiestuk wat door het NAJK dit jaar behandeld wordt is het discussiestuk water en bodemkwaliteit. BAJK is benieuwd naar jouw mening over de sturende rol van de overheid bij de waterkwaliteit en de uitvloeisels voor een goede waterkwaliteit. Via deze link kun jij antwoord geven op de stellingen die NAJK geformuleerd heeft en laat jij jouw mening horen. De uitkomsten gebruikt NAJK in haar belangenbehartiging.

Via deze link kun je het gehele discussiestuk bekijken ter voorbereiding en verdieping! 


Op 10 april thema-avond bij Jumbo Foodmarkt Veghel over 'ketenwerking'Vraag jij je ook weleens af wie bepaalt wat en waar onze producten in de schappen van de supermarkten komen te staan en wat er allemaal gebeurt in de keten? Welke schakels er in de keten aanwezig zijn en wat de macht is van de verschillende partijen? Kom dan naar de avond over ketenwerking.

Er wordt de laatste jaren ook veel gesproken over 'ketenconcepten'. Maar welke 'ketenconcepten' slaan aan en welke niet? Het Rondeel ei? Sterrenvlees? Weidemelk? Om te horen en te zien wat er zich allemaal afspeelt in en rondom de supermarkt zijn we te gast bij een van de nieuwste filialen van Jumbo in Veghel. Een pand met een agrarische historie, want het bevindt zich in een deel van de voormalige CHV voerfabriek.

 
Datum: Maandag 10 april
Aanvang: 19:45 uur
Locatie:
 
Jumbo Foodmarkt
Verlengde Noordkade 14, 5462 EH Veghel

Lees hier het gehele bericht


Aanmelden laatste BHV cursusdagOok dit jaar organiseert BAJK de BHV cursusdagen zowel voor de basis- als herhalingscursus. Na het volgen van 1 cursusdag behaal je het NIBHV-certificaat. Speciale prijs voor BAJK leden €130,- excl. 21% BTW. Je kunt jezelf nog opgeven voor de volgende cursusdag:

   
   
 
Wanneer
Waar Tijd  
27 maart 2017 Raamsdonk 09.30–15.30 uur  
       

Wil je deelnemen aan de komende BHV cursusdag? Stuur dan een mail naar ines@bajk.nl.Gezocht: Bestuurder voor Dagelijks Bestuur BAJK


BAJK is op zoek naar een dagelijks bestuurder. Besturen bij BAJK biedt de mogelijkheid om je netwerk te vergroten en bestuurlijke ervaring op te doen! Dit kan met een minimale tijdsinvestering van ongeveer 1 dagdeel (4 uur) per week (vaak in de avond) en een pro-actieve houding! 

Reageer als je:

- Bestuurlijke ambities hebt (ervaring is niet nodig)
- Het eigenlijk best druk hebt, maar wel tijd wilt investeren in BAJK en je eigen netwerk!
 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lins Keijzers, voorzitter BAJK (lins@bajk.nl) of via 0641756114.Afgelopen activiteiten


In maart zijn er diverse avonden georganiseerd door de diverse AJK’s. In deze Informail de afgelopen activiteiten op een rijtje:
BAJK/ Rabobank: Informatieavond buitenlandse studiereis Australië
9 maart @ 20:15 uur

LIV Venray
14 t/m 16 maart

AJK de Kempen: Info-avond met Smolders Agro Advies
15 maart @ 20:15 uur

RMV Venray
7 t/m 9 maart

AJK de Peel: Studiereis Italië
10 t/m 13 maart

AJK Eindhoven-Noord/Diessen, AJK Den Bosch, ZLTO Hart van Brabant, ZLTO De Hilver, ZLTO De Leije,: Bedrijfs-overname, hoe dan?
20 maart @ 20:00 uur 

   Copyright (C) 2017 BAJK All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BAJK · Onderwijsboulevard 225 · Den Bosch, Noord-Brabant 0 · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp