Copy

Agenda

Vergadering dagelijks bestuur
1 april 2015 @ 20:00 - 22:30

Leergang ‘Imago, zo doe je dat!’
14 april 2015 @ 20:00 - 22:30
 
BAJK 90's party
10 april 2015 @ 21:00 - 03:00

Trekkertrek Leende AJK Eindhoven-Zuid
24 t/m 26 april 2015
 
Voorverkoop kaarten BAJK 90’s party van start

 

BAJK organiseert vrijdag 10 april voor al haar leden de BAJK 90’s party!

Locatie: De Vrolijke Koster te Uden (Markt 28)
Tijd: 21.00 – 3.00 uur
 
De 90’s dj’s gaan er met ons een mooi feestje van maken!
 
Leden: gratis entree + 3 consumpties
Aanhang (geliefdes, vrienden, kennissen): € 5,00 entree bij opgeven vooraf en €10 aan de deur.
 
Wil jij op dit super vette feest komen?
Meld je dan nu aan via:
yvonnedaandels@hotmail.com
 
We hopen jullie allemaal vrijdag 10 april te zien!


3 dagen feest op trekkertrek Leende 2015

 


 

Van 24 tot en met 26 april zal AJK Eindhoven-Zuid de 25e editie van trekkertrek Leende organiseren.
Op vrijdag 24 april wordt gestart met een feestavond. Deze avond is vrij toegankelijk voor sponsoren, deelnemers en alle andere belangstellende. Op zaterdagavond 25 april komt de VTN met het vrachtwagenklassement voor de punten rijden! Andere jaren gaf dit veel spanning en spektakel, dit verwachten ze ook nu weer te zien van de trucks! Na de wedstrijd zal er in de feesttent een mooi feestje worden gebouwd. Zondag 26 april is het de beurt aan de landbouwtractoren. In de landbouw- en boerensportklassen zal de sterkste winnen.


Kijk op www.trekkertrekleende.nl voor meer informatie of bekijk deze link voor de flyer.
 


Samenwerkingsovereenkomst met AB Brabant verlengd 
 


Op 6 maart heeft Eppo Timmer namens AB Brabant zijn handtekening onder de vernieuwde samenwerkingsovereenkomst met BAJK gezet. Het komende jaar verbindt AB Brabant hiermee haar naam aan het BAJK. De samenwerking wordt in het komende seizoen zichtbaar rondom het thema arbeid. Zo worden er voor BAJK leden BHV cursussen georganiseerd en zal AB Brabant het nieuwe project over het thema arbeid mee vormen en uitvoeren. Houd de BAJK website in de gaten voor meer informatie.
“We zijn erg blij met het verlengen van de samenwerkingsovereenkomst. AB Brabant is een partner die onze leden veel te bieden heeft.” aldus voorzitter Lins Keijzers
.
 Elleke van de Sande wint de Agrifirm Social Media PrijsOp 4 maart heeft in Oirschot de BAJK Provinciale avond (PA) met het thema ‘Imago maak je zelf!’ plaatsgevonden. Tijdens deze PA heeft Elleke van de Sande de Agrifirm Social Media Prijs van maar liefst €500,- gewonnen. Zij heeft volgens de jury een positieve invloed op haar omgeving. “Elleke gaat vooral in gesprek met haar omgeving en is niet alleen aan het zenden, dat onderscheid haar van de andere deelnemers aan de verkiezing”, aldus juryvoorzitter Arno Oostdam. De jury bestond naast Arno Oostdam uit Hans van Haaren en Rianne van Zeeland.Provinciale avond een groot succes

 

De ledenavond op 4 maart was zeer goed bezocht door de agrarische jongeren uit Brabant. “Hieruit blijkt dat de jongeren het thema imago steeds belangrijker vinden,” aldus BAJK voorzitter Lins Keijzers. De Sprekers Hans van Haaren (Rabobank Nederland), Arno Oostdam (Agrifirm) en Henkjan Smits (Coach en bekend van Idols) gaven ieder hun visie op het thema. Onder begeleiding van avondvoorzitter Bas Verbruggen werd de zaal geprikkeld na te denken over hun imago. “We hopen de leden daadwerkelijk aan te zetten tot het verbeteren van hun imago via bijvoorbeeld socialmedia als twitter en facebook”, verteld Keijzers.

Leergang ‘Imago, zo doe je dat!’ van start
 


Op 17 maart is de leergang ‘Imago, zo doe je dat!’ van start gegaan. Een groep fanatieke leden die graag meer willen weten over de mogelijkheden van social media, zijn tijdens de eerste bijeenkomst van de leergang aan de slag gegaan met het merk ‘ik’. De leergang bestaat uit totaal drie bijeenkomsten. De volgende bijeenkomst zal op 14 april plaatsvinden.

ALV 2015: Op bezoek bij Ruud Beekmans

 


Op 24 maart heeft de algemene ledenvergadering van BAJK plaatsgevonden. Dit maal waren we te gast bij AJK Eindhoven-Noord/Diessen. Ruud Beekmans, bestuurder van AJK Eindhoven-noord/Diessen heeft de aanwezige AJK bestuurders een rondleiding gegeven over hun bedrijf.
Vervolgens heeft de algemene ledenvergadering plaats gevonden. Een zeer geslaagde en gezellige avond.

 

  
Unsubscribe <<Email Address>> from this list.

Copyright (C) 2015 BAJK All rights reserved.

Forward this email to a friend
Update your profile
Email Marketing Powered by Mailchimp