Avaa ovi saunan maailmaan.

Tervetuloa verkostoitumaan!

hr

Suomalaisen saunan kansainvälistämisen ja brändäämisen aika on NYT!

Yhdistyksemme on suomalaisten asialla.  Suomalaisille liittyy saunaan kaikille positiivisia kokemuksia ja uskomuksia, joita on aika viedä maailmalle ja kansainvälistää!  Olemme rento, nuorekas ja innovatiivinen yhdistys, joka  pyrkii luomaan saunasta kuvaa maailmalle positiivisten kokemusten tyyssijana.

Tavoitteenamme on lisätä jäsenyritystemme liiketoimintaa, kilpailukykyä ja työllisyyttä tukemalla saunaan liittyvissä innovaatioissa ja palveluissa!
 
Tule mukaan sauna-alan kehittämisen verkostoon, olet näin mukana lisäämässä  hyvinvointia ja elämyksellistyyttä saunakokemuksia!

hr
"Aitoa yhteistyötä ja asiakassuhteita"


- muotoilija Jonas Hakaniemi-


Yksi Sauna from Finland verkostossa aktiivisesti mukana oleva yrittäjä on  muotoilija Jonas Hakaniemi.  Jonas on ollut mukana muotoilemassa uusia tuotteita Sauna from Finland- verkostolle ja aloittamassa uusia projekteja lähiaikoina.

"Olen mielelläni mukana tässä dynaamisessa verkostossa. Ideoimme yhdessä muiden yritysten kanssa uusia saunatuotteita -ja palveluita ja uskon, että saamme vielä monta onnistunutta projektia verkostossa käyntiin" sanoo Hakaniemi.

Sauna from Finland auttaa jäsenyrityksiään erilaisissa kehityshankkeissa, ja olemme mukana rakentamassa tarvitsemaasi verkostoa .

Lisätietoja jäsenyydestä ›
hr

Esimerkki projektista johon Teillä on mahdollisuus osallistua:

Tunne asiakkaasi entistä paremmin!

Maailma ja asiakkaiden tarpeet ovat muuttuneet. Sauna from Finland on mukana uudessa SDT-hankkeessa ja tarjoaa jäsenilleen ainutlaatuisen tilaisuuden ymmärtää kansainvälisiä asiakkaitaan paremmin!

Sauna from Finland ry valitsee mukaan prosessiin aktiivisen joukon yrityksiä, joilla on halu ymmärtää sauna-alan kansainvälisyyttä paremmin. Lähtemällä mukaan kevään ja syksyn aikana toteutettavaan kevyeen prosessiin saat näköalapaikan uudenlaiseen kehittämistapaan, ensimmäisenä kaiken tiedon käyttöösi ja saat konkreettista ja asiakaslähtöistä tietoa tuotteittesi ja palveluittesi kehittämiseen. Ensimmäinen työpaja pidetään huhtikuun alussa ja asiantuntijana toimii Suomen johtava palvelumuotoilun toimisto Palmu Inc.

Hakemukset suoraan prosessiin: info@saunafromfinland.fi
Lisätietoja hankkeesta: juha.tuulaniemi@jamk.fi

 

Lue lisää projektista:
hr

hr

Tuotepaketti (80€) uusille jäsenille maaliskuun ajan!

Sauna from Finlandin jäsenenä olet oikeutettu  moniin ilmaisiin etuihin! Jäsenenä saat osallistua ilmaiseksi kahteen yritystapahtumaan  tai saunailtaan vuodessa, saat kuukausittainen uutiskirjeen, jäsentagin nettisivuillesi ja hyödyllistä  tietoa käyttöösi, uusimmista julkaisuista,  tutkimuksista, projekteista ja kiinnostavista yhteisnäkyvyyksistä!

Järjestämme paljon markkinointitempauksia, joihin yritykselläsi on mahdollisuus päästä mukaan! Tulevat tapahtumat missä Sauna from Finland on mukana:


Markkinointia on tulossa mm. Helsinki Design Capital vuodelle 2012.

Uusille jäsenille meillä on maaliskuun aikana tarjous: jokaiselle uudelle jäsenyritykselle  80 euron arvoinen virallinen Sauna from Finland-tuotepaketti! Tuotepaketissa mm. Sauna from Finlandin laadukas pyyhe ja Jonas Hakaniemen yhdistykselle suunnittelema löylykauha.

Liity nyt SfF:n verkostoon ja klikkaa alla olevasta linkistä suoraan liittymiskaavakkeeseen
hr

Sauna from Finland
edistää
jäsenyritystensä liiketoimintaa,
työllisyyttä ja kilpailukykyä
tukemalla
suomalaiseen saunaan
liittyviä innovaatioita ja palveluja!

Yhteystiedot

Carita Harju, toiminnanjohtaja
p. 040 566 2481, carita@saunafromfinland.fi

Sepänkatu 4 toinen kerros, 40100 Jyväskylä


Email Marketing Powered by Mailchimp