Copy
Butlletí informatiu de la Cambra de Terrassa amb les principals notícies d'actualitat econòmica i empresarial.
No ho veieu correctament?
Cliqueu aquí.


Programa de missions comercials pel 2015

Les Missions Comercials previstes per la Cambra pel primer semestre de 2015 ja tenen data. En total, s'oferiran 8 missions comercials a diferents destins de gener a juny de 2015. Amb el servei de missions la Cambra, organitzarà les agendes de treball, donarà suport en la gestió de prospectiva de mercats emergents i oferirà als usuaris la possibilitat d'intercanviar experiències amb altres participants. 
Consulta la programació del primer semestre de 2015: AQUÍ


L'opinió del president

Informe de conjuntura del 3r trimestre del 2014

L’últim informe de conjuntura corresponent al tercer trimestre d’enguany presenta uns valors dels indicadors que trenquen la tendència a la millora mostrada durant els últims trimestres. Molt probablement aquest resultats es deuen a factors estacionals, donat que el període analitzat coincideix amb el període estival durant el qual la majoria de les empreses concentren els períodes de vacances. Les expectatives per a l’últim trimestre de l’any presenten uns indicadors de continuïtat de l’atonia de l’activitat empresarial per al conjunt d’activitats econòmiques, només trencada per les bones expectatives del comerç i dels serveis. Novament ens trobem amb factors estacionals que condicionen aquests resultats, donat que l’últim trimestre coincideix plenament amb la campanya de Nadal, on es concentra bona part de l’activitat comercial i d’algunes empreses de serveis. 

Formació dual a tot Europa

La xarxa DualVET de formació s'estén per tot Europa i permet compartir coneixements, experiències i recursos sobre formació dual. S'hi poden unir empreses, institucions oficials, associacions empresarials, centres de formació proveïdors de formació i la poden utilitzar com a entorn de cooperació amb els següents avantatges: 
Es poden vincular directament amb els avantatges de la xarxa i amb les dels socis i participants del projecte, poden accedir a tot el material i productes que es generen en DualVET, treballar en xarxa amb organitzacions que participen en sistemes de formació dual, adquirir presència a la pàgina web del projecte amb accés directe al web oficial, tenen prioritat en realitzar el curs de tutors d'empresa dual i poden donar a conèixer tots els seus projectes en matèria de formació.

Més informació: AQUÍ

Sessió de prospectiva de mercats: Marroc i Mauritània
27/11/2014 - LA TORRE DEL PALAU · 28/11/2014 - DIARI DE TERRASSA · 28/11/2014 - TERRASSA INFORMA! · 28/11/2014 - RUBI INFORMA!

Reunió Alcaldessa Castellbisbal:
19/11/2014 - RUBÍ INFORMA 
Segueix-nos a Twitter
Segueix-nos a Twitter
Forward

   AGENDA  
 

5 de desembre (dv)
[Projectes internacionals] 
Conferència del projecte europeu iMove: towards sustainability for mobility in Vocational Education.
Hora: De 9:30 a 13 hores
Lloc: Cambra de Terrassa

Inscripcions:
welcome@imovenetwork.org
12 de desembre (dv)
[Projectes internacionals] 
Workshop del projecte europeu Vet Enterprise: Introducing Q-Placements Model
Hora: De 10 a 12 hores
Lloc: Salesians Terrassa
http://qualityplacements.eu/

16 de desembre (dm) 
[Sessió informativa]
Presentació d'un cas d'èxit: MUNICH
Hora: De 9 a 12 hores
Lloc: Trade Center St Cugat

Inscripcions:
Montse Llimós
mllimos@cambraterrassa.es
 (Espai publicitari)
 
Gaudeix dels avantatges de ser soci
D'ÈXIT INTERNACIONAL


FES-TE'N SOCI
Gaudeix d'un 10% de descompte en tots els aparcament d'Aparca&go:

 
Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa
C/ Blasco de Garay 29-49
08224 Terrassa