Copy
De zomervakantie is voorbij.
VVMA
Omegam
Eurofins
Alcontrol
Terugblik (door Jurgen Pijpker)

De zomervakantie is voorbij en iedereen moet weer volop aan de bak om te proberen de planning weer vol te krijgen. Voor VVMA wordt dat als eerste de voorbereidingen voor een bijzondere praktijkmiddag op 11 oktober a.s. in Delft. Daarnaast is ook het overlegcircuit binnen SIKB en AgentschapNL weer opgestart.

Voldoende redenen om opnieuw een nieuwsbrief rond te sturen. Met dit keer ook weer aandacht voor de VVMA cursussen. Bij voldoende animo kunnen deze nog in september worden gegeven. Net op tijd voordat (hopelijk) de veldwerkplanningen weer volstromen.


VVMA op SIKB Congres
Voor 27 september a.s. staat het SIKB-congres op de kalender met als centraal thema Ondergrond en omgeving. Op het programma staat een keur aan sprekers en onderwerpen om u te inspireren.

Jurgen Pijpker is vanuit de VVMA gevraagd om deel te nemen aan één van de parallelsessies in het ochtendprogramma. Lees verder.

Praktijkmiddag 11 oktober 2012

Op donderdag 11 oktober a.s. staat er een bijzondere praktijkmiddag in Delft op de agenda. Vanuit het thema ‘verbreding en innovatie’ worden er diverse presentaties over vernieuwingen in onze branche gehouden. Lees verder.

ALB
Cursusaanbod najaar 2012

Ook dit najaar organiseert de VVMA weer veel cursussen. Ga naar de cursuspagina voor meer informatie en data. 
Copyright © 2012 VVMA, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp