Copy
Gentle logo Facebook Twitter

Een beetje later dan gebruikelijk deze nieuwsbrief, maarrr dat heeft zo zijn redenen... Het eerste BUOC weekend zit er net op en hangt nog in de vingers, we zijn nog een beetje in de wolken want onze Gentle Ladies zijn Belgisch indoor kampioen en vooral… de definitieve structuur van Gentle wordt hier aan jullie voorgesteld - nét goedgekeurd enal!

Gentle structuur 2017-2020

Dankzij de sportcel alsook dankzij jullie input heeft de nieuwe structuur van Gentle voor 2017-2020 eindelijk vorm gekregen. Een kijkje nemen doe je via deze button:

Gentle structuur 2017-2020


BUOC eerste weekend

We hebben net het eerste BUOC weekend achter de kiezen (zalig!) waar Gentle met 7 teams meedingt. Gentle Open A heeft zich al verzekerd van een spot in het tweede weekend dankzij hun zilveren medaille van vorig jaar. In divisie 2 haalden Gentle Open B een 2e plaats en Gentle Masters een 6e plaats. Gentle Torpedos zijn 4de geworden in divisie 3, hetzelfde voor Gentle Rockets A in divisie 4. Gentle Rockets B zijn 6e geworden in divisie 5, Gentle Fusees nemen met 3 wins (!) de 4de plaats in in divisie 6 (pool B). 

Gentle Ladies: BUWIC kampioen

Op 12 maart 2017 ging de finale van BUWIC door. De Gentle Ladies hebben zich tijdens een spannende thriller tegen LUV bewezen. Het ging gelijk op maar uiteindelijk bleken onze ladies toch de sterkste te zijn (9-7 winst). Hopelijk meer van dat op BUWOC deze zomer!

Gentle tenues

De nieuwe tenues worden de 3de week van april (17 - 23 april 2017) geleverd tijdens jullie training. Kijk uit naar Tim en Kat, het merch duo!

G-Spot & G-HAT

Zoals jullie weten is er eind mei opnieuw G-Spot (gipsy edition) op vrijdag, zaterdag en zondag voorafgegaan door de Gentle dag/HAT op donderdag.

Er is echter nog een barverantwoordelijke nodig op donderdag 25 mei 2017 en zondag 28 mei 2017. Contacteer hier Charlotte Ohms voor.

Meer info over de teamverdeling voor zowel G-Spot als G-HAT volgt.

BUYOC

Op zondag 23 april 2017 organiseren de Gentle Ladies de Belgian Ultimate Youth Outdoor Championship. Iedereen die wil kan langskomen, van een gerstenatje genieten en onze jeugd zijn floreren. Houd zeker de Facebookpagina in het oog.

BUOC tweede weekend

Gentle organiseert mee het tweede weekend van BUOC op 29-30 april 2017. Arne zoekt hiervoor nog naar vrijwilligers (blessees?) om mee te helpen.

Fin de Saison

Fin de saison ligt dit jaar al vast: noteer zaterdag 24 juni 2017 in jullie agenda. Programma volgt.

Inschrijvingsgeld Gentle deels terugkrijgen

Sommige ziekenfondsen betalen een deel van jullie inschrijvingsgeld terug. Ga dit dus zeker na bij je ziekenfonds. Vraagt jouw ziekenfonds een speciale stempel? Geen probleem. Contacteer Aaron Vande Weghe, kom langs op dinsdag of donderdag en get it fixed!

Gegroet

’t Bestuur

 

 Volg ons op Twitter | Volg ons op Facebook | Doorsturen naar een vriend