Copy
Gentle logo Facebook Twitter

Dag Gentlies

 
Tijd voor de nieuwsbrief van februari! Hoogtepunten zijn de nieuwe tenues en Gentle congres/Nieuwjaarsreceptie.

Bestel vóór 8 februari je nieuwe tenue!Na veel gepalaver is de kogel door de kerk. Het nieuwe design is gekend en eindelijk kunnen er nieuwe truitjes besteld worden. Onze leverancier is 5 ultimate (dezelfde leverancier als onze huidige truitjes). We geven je de kans om een groen/zwart truitje te bestellen en een (zwarte) long sleeve. De prijzen zijn nog onder voorbehoud, maar de prijs voor een gewoon truitje zou rond de 25 euro draaien en een long sleeve rond 35 euro.
De bestellingen moeten voor woensdag 8 februari 2017 binnen zijn om ze tegen eind maart (BUOC time!) te kunnen hebben. Later bestellen mag, maar dan zal het later toekomen.
 
Bestel nu!

Gentle Congres en NieuwjaarsreceptieOp 18 februari 2017 klinken we op het nieuwe jaar met de Nieuwjaarsreceptie (bevestig je aanwezigheid op de nieuwjaarsreceptie via deze link). Thanks Gentle Open om het te organiseren! Onder het motto “een nieuw jaar, een nieuw begin” organiseert de Sportcel vooraf een Gentle Congres waar we samen de toekomst vorm zullen geven. Het programma ziet eruit als volgt:   
Schrijf je in voor het Gentle Congres via deze knop:
Inschrijven


BU(M)IC 2016-17: 3e speeldagOp zondag 29 januari 2017 was het weer van dattum: BU(M)IC! In BUIC gaat Gentle Open Black naar divisie 2 en vervoegt Gentle Open Green die naar dezelfde divisie stijgt. Gentle Torpedos gaan naar divisie 6, Gentle Fusees blijven in 10e divisie.
Masters naar 1e divisie
In BUMIC stijgen de Masters naar 1e divisie en Gentle Rockets Black naar 2e! Na een spannende derby tegen black dalen Gentle Rockets Green helaas terug naar 4e divisie. 
Rockets black naar 2e

Vrije trainingen op 2de maandag van de maandVolgende week maandag (13 februari 2017) zal de eerste vrije training onder leiding van de Open doorgaan. Om 20u-22u op de Blaarmeersen veld D (normaal altijd op dat veld maar het staat sowieso ook op de schermen aangeduid). Allen dus steeds welkom elke 2de maandag van de maand!
 
Masterploeg Club MastersWie van onze 30+vrouwen (geboren in 1987 of vroeger) en 33+ mannen (geboren in 1984 of vroeger) wil er met Gentle een ploeg vormen voor Club Masters 12-15 augustus te Frankfurt?
Laat Willemien iets weten. 

Maak kennis met Gentle's springkasteel: de twisterGentle is sinds vorige week trotse eigenaar van haar eigenste springkasteel: de twister! Het luchtparadijs is 5 op 6 meter groot en zal te bewonderen en uit te testen zijn op alle Gentle events. Het eerste event waar je hem kan bewonderen is BUYOC 2017 op 23 april op de Blaarmeersen.


Benelux Cup De Benelux Cup op 3-4 maart 2017 gaat helaas niet door. Wegens een druk bezet frisbee weekend zijn onvoldoende inschrijvingen binnengekomen.

groeten,

't Bestuur

P.S.: wil je iets laten weten aan ons? 1 adres: gentle.bestuur@gmail.com.
 
 Volg ons op Twitter | Volg ons op Facebook | Doorsturen naar een vriend