Copy
Gentle logo Facebook Twitter
Dag Gentlies

Het is een veelbewogen maand februari geweest! Gentle congres, nieuwjaarsreceptie, Gentle naar de sneeuw, BU(M/W)IC en de eerste training van de open voor alle Gentlies. Hieronder kunnen jullie een kort overzicht vinden met de hoofdpunten.

Gentle structuur 2017-2020

Tijdens het congres op zaterdag 28 februari 2017 is de structuur voorgesteld door de sportcel. Volgende week stelt de sportcel de aanpassingen voor via een mail en op Facebook. Hier kan dan nog feedback op gegeven worden. De finale nieuwe structuur wordt dan voorgesteld in de nieuwsbrief van april. 
 
Trainers gezocht
In functie van de structuur voor volgend jaar is de sportcel op zoek naar nieuwe trainers (zowel jeugd- als volwassentrainers). Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur een mailtje naar gentle.sportcel@gmail.com.

Gentle BU(M)IC

In BUIC staat Gentle Open Black op de 6e plaats, Gentle Open Green 10e, Gentle Torpedos 29e en Gentle Fusees 49e van de 52 deelnemende teams. In BUMIC staan de Masters op de 8e plaats, Gentle Rockets Black 12e, Green 15e van de 24. 
 
Gentle in BUIC, BUMIC en BUWIC play-offs
Gentle Open Black en Gentle Masters gaan naar de BU(M)IC play-offs op 12 maart 2017. Zij vervoegen daar Gentle Ladies blauw die de BUWIC play-offs spelen (allemaal in Place des Sports, Louvain-La-Neuve). 3 Gentle teams op 1 locatie die supporters kunnen gebruiken! Komen & carpoolen is de boodschap!

Meer info & details vind je op Belgian Ultimate en het Facebook event

Gentle G-Spot MEGAHAT

Op donderdag 25 mei 2017 wordt de Gentle G-Spot MEGAHAT georganiseerd door de ladies. Zin om mee te doen aan de HAT? Zin om mee te doen in het coop of allstar team tijdens G-Spot? Vul het formulier in vóór 31 maart 2017 via onderstaande knop.

Formulier G-Spot & MegaHAT
 

Levering truitjes

De eerste lading truitjes zijn besteld en zullen geleverd worden begin april. Het eerste BUOC-weekend is helaas net te vroeg. Heb je de boot gemist en wil je toch nog een nieuwe outfit? Geef dan hier je bestelling door. 

Gentle's jeugdwerking 

Gentle is 21 februari in de prijzen gevallen! Het jeugdsportfonds van FROS Multisport Vlaanderen vzw heeft een award uitgereikt voor onze jeugdwerking! De award is een mooie kroon op het werk na alle inspanning van Dajo en Arent.

Arent heeft sinds begin februari de fakkel van jeugdsportcoordinator voor de Gasc en Gentle doorgegeven aan the one and only Charlotte Bruns! We wensen Arent nog veel succes en een megamerci voor al het werk dat hij gedaan heeft (en nog steeds doet).  

Vrije training

Op maandag 13 maart 2017 is de 2e training van de open voor alle gentlies, allen daarheen!
#tismaandagdusjulliehebbentochnietsbeterstedoen

In de pipeline

Naast een nieuw bestuur, een nieuwe sportstructuur en nieuwe truitjes is Gentle nog met vanalles bezig. Er wordt namelijk driftig een merchandise webshop en (iets minder driftig maar desalniettemin ongoing) een nieuwe website gemaakt. Waardevolle input & helpende handen zijn steeds welkom. Voor websitemakers-aspiranten is dit de laatste warme oproep om vóór 12 maart te laten weten of zij (tegen vergoeding uiteraard) interesse hebben om de website te maken! Mailen mag naar Annelies.
De input die gegeven is tijdens het congres wordt sowieso meegenomen.

29-30 maart: WOEST i.p.v. Spinnekop

Jelle, president-fondateur, is tijdens zijn Gentle-pensioen bezig om een WOESTe nieuwe zaak uit de grond te stampen. Als try-out voor de echte opening nodigen Jelle en Mele ons uit om op woensdag 29 en donderdag 30 maart na training Woest te verkennen met drank aan democratische prijzen en misschien wel meer. Adres is Drongensesteenweg 41, 9000 Gent.

Gentle naar de sneeuw

Gentle naar de sneeuw was ongetwijfeld hét (niet-frisbee spelend) hoogtepunt van het jaar! Er zou een bladzijde vol verhalen kunnen geschreven worden - ware het niet dat de après-ski het geheugen wat vertroebeld heeft. 

Wat we hier wel nog kunnen meegeven zijn volgende wist-je-datjes. Wist je dat
...Michelle een coup proberen plegen heeft op de dj tafel maar het niet mocht zijn
...dat Philippe graag nog ééntje drinkt na de apres-ski
...dat 16 Gentlies in 2-en-een-half appartementen toch wat krap is
...dat er kweenie-oe-zot-goeie sneeuw lag
...dat er een hollander met de go pro aan de haal is
...dat iedereen (meestal-ongeveer-ge-weet-wel) om 9 uur op de piste stonden
...dat een hele week house toch wel iets teveel is van het goede
...dat Lady Linn blij mocht zijn dat ze met Gentle mee mocht op reis
...dat er in de zomer als alle sneeuw gesmolten ergens langs de pistes van les Orres een frisbee van Toon te vinden zal zijn
...dat Sarah en Philippe hun eerste jaar op latten goed overleefd hebben
...dat iedereen enthousiast is om volgend jaar opnieuw te gaan!

Als laatste toch nog een woord van dank voor reisleidster Michelle! Ze had bijna de hele organisatie van boardfever ook overgenomen ter plaatse, maar dat was buiten de organisatie zelf gerekend… Daarom organiseert ze volgend jaar haar eigen reis, mét privéchalet! Michellefever naar Zwitserland!

't Bestuur

P.S.: Nieuwsjes, toernooien die je met een Gentle All-star-team wil doen of een vraag voor info? 1 adres: gentle.bestuur@gmail.com.
 
 Volg ons op Twitter | Volg ons op Facebook | Doorsturen naar een vriend