OutdoorFriends Nieuwsbrief: MEI 2013 (4)
OutdoorFriends
Twitter
Facebook
LinkedIn
Hallo <<Voornaam>>,

In April gingen OutdoorFriends wandelen, kanoën, safari-joggen, geocachen en skaten en we bezochten interessante 'urban farming' projecten (stadstuinen) in Rotterdam. Het is leuk de verslagen over deze uitstapjes te lezen! Ondertussen hebben we heel wat website wijzigingen doorgevoerd, zo is er nu een 'diashow' met activiteiten bovenaan de pagina's. Wil je zelf wat organiseren of ken je bedrijven met leuke events? Ga je gang en stuur je tips door! En nu op naar een heerlijke meimaand!
Het OutdoorFriends team (voorlopig alleen nog Irene)
Tips gevraagd! voor outdoor events

De wandelingen en activiteiten die leden voor elkaar organiseren zijn vaak het allerleukste. Bedenk eens of je zelf wat wilt aanbieden. Om tot een mooie volle Agenda te komen gaan we nu ook wat actiever op zoek naar ondernemers met bijzondere outdoor activiteiten. Heb je zelf zo 'n bedrijf, of ken je anderen, reageer svp! onder het artikel, of met een mail aan info@outdoorfriends.nl.

We nodigen kleine zelfstandigen en bedrijven uit hun weekends, workshops en trainingen in klimmen, paragliding, kitesurfing of andere leuke buiten activiteiten (schilderen, fotograferen, koken, etc.) aan te bieden aan OutdoorFriends! We promoten alle activiteiten via de OutdoorFriends Agenda, de wekelijkse agendamail en in ons zomerblog met #outdoor zomertips! Bedrijven betalen voorlopig niets extra's voor plaatsing. Dus een mooie kans op gratis promotie!
Website wijzigingen in April
  • Nieuwe opmaak: met (bovenaan alle pagina's) extra aandacht voor de komende activiteiten en een duidelijker uitnodiging aan bezoekers om ook lid te worden en deel te nemen.
  • Extra info-blokje (voor Leden) op de Homepage, rechtsboven mat FAQ (veelgestelde vragen): Hoe kan ik op de website berichten uitwisselen, foto's plaatsen, etc.
  • De aan- en afmeldknop bij de Events is opvallender en staat nu ook in het deelnemersblok. Met verzoek aan allen: meld je altijd netjes áán als je meegaat en áf als je toch niet meegaat!
Verhalen van Leden en wat ze deden

Foto bij Kanoën Weerribben

Agenda in Mei 2013:


Za 4 mei:
Kanotocht door de Weerribben

Zo 5 mei:
Stille boswandeling 'Zes Veluwse Bergen' 17km

Zo 19 mei:
Buiten de normale paden op de Utrechtse Heuvelrug

Za 18 - Di 21 mei:
Natuurbezoek en kamperen in de Viroin, België

Zo 19 mei:
Lekker Ligfietsen .. door natuurgebied De Maashorst

Do 23 mei:
Safari-joggen: hardlopend op zoek naar de 'Big Five' -2

Za 25 mei - ma 27 mei:
Zuid-Limburgse Wandeldriedaagse (of tweedaagse)

Zo 26 mei:
Fotofietssafari door de Maashorst

Zo 26 mei:
SUPpen: Stand Up Paddle Boarden!

Zo 26 mei:
Zeilen met valkjes op de Vinkeveense Plassen
Copyright © 2013 OutdoorFriends, Alle rechten voorbehouden.

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je dan uit of wijzig je voorkeuren