OutdoorFriends Nieuwsbrief: SEPTEMBER 2013 (8)
OutdoorFriends
Twitter
Facebook
LinkedIn
Beste <<Voornaam>>,

Gisteren hoorde ik de legendarische speech die Martin Luther King 50 jaar geleden hield in Washington DC. Vol ontzag heb ik naar deze man geluisterd. Wat een power, en wat een fantastisch mooie droom om voor te leven! Zijn optreden hielp mij om ook mijn eigen bescheiden droom weer helder te krijgen. In 2011 begon ik OutdoorFriends ook vanuit een droom: de droom dat op een dag mensen vanuit de hele wereld elkaar kunnen vinden om samen de natuur in te trekken, wandelend, fietsend, schaatsend, zeilend, kanoënd, surfend of hoe dan ook.
Oké, back to reality .. het is mooi om vanuit zo’n heldere droom heel kleine stapjes te zetten. Daarom, deze week .. het overzicht met onze activiteiten (incl. verjaardag) de komende herfstmaanden! Veel lees- en outdoor plezier! Irene


20 tips voor de nazomer en herfst
Onze plannen: natuurwandelingen op Tiengemeten en de Utrechtse Heuvelrug, hardlopend op zoek naar the ‘big five’ op de Veluwe, kanoën door de Utrechtse binnenstad, grotbiken en klimmen in de Limburgse mergelgrotten, een natuurwerkdag met de boswachter bij de Ankeveense Plassen, samen naar de EOFT outdoor film tour ... Check onze Agenda en ga een keertje mee!

OutdoorFriends tweede verjaardag!
Op 21 september 2013 bestaat OutdoorFriends precies 2 jaar. Zondag de 22-ste vieren we dit op gepaste wijze (het opstarten van zo’n site is ook een soort survival) en gaan we ons, net als vorig jaar, uitleven op het grootste survivalparcours van Nederland, bij OutdoorValley. Na afloop drinken we met alle deelnemers, toeschouwers en andere fans van OutdoorFriends nog een drankje. Iedereen is welkom en kan deelnemen of aanmoedigen, leden en niet-leden!

Not nice to know ...
  • Leden die nog niet betaalden voor hun lidmaatschap (€ 12 voor een jaar), zijn vanaf 1 september 'Passief Lid', met beperkte mogelijkheden. Jullie kunnen de website anytime weer op, zodra je betaald hebt. Na een jaar inactiviteit wordt je profiel helemaal verwijderd.
Nice to know!
  • GRATIS LIDMAATSCHAP: Als ieder lid nou één ander persoon uitnodigt ook lid te worden: dat zou onze website veel goed doen. Met méér mensen en méér activiteiten wordt het voor iedereen aantrekkelijker. Als er 4 mensen lid worden via jou (of als je 4 activiteiten organiseert, of een combi), krijg je volgend jaar je lidmaatschap gratis (zie ook de andere regeling voor gratis lidmaatschap die niet-betalers eind augustus ’13 ontvingen).
  • FACEBOOK: We delen steeds meer foto’s en andere actualiteiten op de OutdoorFriends Facebookpagina. Word ook FAN (klik op 'vind ik leuk') en volg de pagina! Je kunt er ook je eigen foto’s, video’s en tips delen.
  • OUTDOORFRIENDS.COM: Binnenkort start ik met de opzet van een tweede, Engelstalige website, OutdoorFriends.com. Een meer open netwerk, eerst gericht op Nederland, vervolgens ook op buurlanden en wie weet hoe ver onze community zich gaat uitbreiden. Deze website krijgt een andere inhoud dan OutdoorFriends.nl. De twee zullen elkaar versterken. Als er ooit betaald lidmaatschap wordt ingevoerd (dat is nog lang niet zeker), zullen alle betalende leden gratis toegang krijgen tot die site. Dus laat dit je niet weerhouden nu betalend lid te worden van OutdoorFriends.nl!
Iedereen die wil helpen met de promotie en verdere ontwikkeling van OutdoorFriends: je bent natuurlijk van harte welkom!

Foto Survivalfeestje!

Agenda September


Zo 1 september (al 7 deelnemers)
Zo 1 september (2 deelnemers)
Di 3 - Zo 8 september
Za 7 september Zo 8 september (al 6 deelnemers)
Zo 15 september (al 5 deelnemers)
Zo 15 sept (wordt waarschijnlijk uitgesteld) Vr 20 september Zo 22 september (al 17 deelnemers)
Zo 29 september
BEKIJK OOK OP DE WEBSITE:
Copyright © 2013 OutdoorFriends, Alle rechten voorbehouden.

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je dan uit of wijzig je voorkeuren