Copy
OutdoorFriends Nieuwsbrief: Editie 5 - April 2012
OutdoorSingles - Singles Community voor Outdoor liefhebbers
Twitter
Facebook
LinkedIn
Beste *|FNAME|*,

OutdoorFriends draait nu een tijdje. In het begin probeerde ik zelf de Agenda te vullen met Events van professionele bedrijven. Het lijkt er nu op dat uitjes van leden beter aanslaan. Dat is niet zo gek: het is veel leuker te worden uitgenodigd door een enthousiast persoon. Bovendien zijn die uitjes meestal ook goedkoper.

De eerste initiatieven van leden waren een succes: de wandeling van Nienke en de ZigZag excursie door de binnenstad van Rotterdam van Daan.
 
Heb jij ook ideeën om de OutdoorFriends Agenda aantrekkelijk te maken? Met buitenactiviteiten die jij zelf graag doet? Denk niet: er zijn te weinig leden. Ook veel niet-leden bekijken de Agenda en melden zich zodra ze wat leuks zien.
 
Hoe organiseer je zelf een uitje voor OutdoorFriends?
  1. Bedenk een leuke outdoor activiteit, of neem een activiteit die je toch al van plan was en waar je best nog wat mensen mee kunt vragen.
  2. Ga naar Agenda
  3. Klik op 'Leden: jouw uitstapje hier?'
  4. Maak je event aan
  5. Als je heel fanatiek bent: Nodig nu alle Leden uit die jouw activiteit leuk vinden (je vindt ze via het zoekschema) (zo nodigde Nienke alle wandelliefhebbers uit en Belanda alle fietsers)
Wil je snel klaar zijn, of eerst peilen wie er mee wil: plaats je idee bij de Oproepen.
 
Twijfel je nog of je iets wilt organiseren, of heb je vragen? Stuur een berichtje, of zet je vraag bij de Oproepen. We denken graag met je mee!
Hartelijke groet, Irene den Ouden

Lees ook de Blogs van OutdoorFriends


Over het allereerste event van OutdoorFriends, georganiseerd door Nienke, die alle wandel-liefhebbers via de site persoonlijk uitnodigde. Niemand kende elkaar van tevoren. Het was super!
Het outdoor concept van OutdoorFriends inspireerde Alfred, groot kookliefhebber, om het Outdoor Cooking uit te gaan proberen:
Fotografeer je graag, wil je je foto's tonen aan de wereld en een ballonvaart winnen? Tot 9 mei kan je deelnemen aan de wedstrijd van het WNF:
De online dating business is fascinerend. Om inspiratie op te doen voor OutdoorFriends startte ik een Blogserie via DutchCowboys: Meer artikelen lezen van leden, aanbieders en Irene?

(foto van Jerad Hill via Flickr)

Aankomende Evenementen

Za 6 mei
Rondje Tilburg: wandelen, fietsen, hardlopen

Zo 13 mei
Nataraj Open Air Beach Party in Zandvoort

Zo 13 mei
Culinaire GPS wandeling op de Veluwe

Za 19 of Zo 20 mei
Natuurwandeling en picknick rond Warmont

Zo 20 mei
Mountainbiketocht door natuurgebied in Brabant

Za 26 mei
ZIN IN ZOMER Kookworkshop Biologische boerderij Ede

Za 26 mei
Fietstocht Amsterdam - Marken (26 km)

Bekijk de volledige Agenda
Copyright © 2012 OutdoorFriends, Alle rechten voorbehouden.

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je dan uit of wijzig je voorkeuren