OutdoorFriends Nieuwsbrief: MAART 2013 (3)
OutdoorFriends
Twitter
Facebook
LinkedIn
Hallo <<Voornaam>>,

Ja, ja, het is weer lente! Echte outdoorfanaten zien in ieder weertype wel een uitdaging. Voor anderen is het lenteweer echt welkom en een aanleiding weer meer naar buiten te gaan. Ga jij binnenkort ook mee wandelen, mountainbiken, ligfietsen, hardlopen, skaten, kanoën, suppen of fotograferen?

Leden en aanbieders: er is voldoende ruimte op de Agenda. Dus nieuwe initiatieven zijn nog steeds welkom!

Veel plezier en een vrolijke lente!
Irene den Ouden, community manager
Verhalen van Leden
 
Het is altijd leuk de verslagen te lezen en de mooie foto's te kijken van eerdere uitjes. Zoals deze:
Lente blog met 20 outdoor tips

Wat ga jij doen de komende maanden? Onze plannen zijn: wandelen, mountainbiken, ligfietsen, hardlopen, skaten, safari-joggen, kanoën, suppen en fotograferen. In dit overzichtsartikel vind je (bijna) alle events terug die op dit moment op de OutdoorFriends Agenda staan.
Meer outdoor sporten op de Agenda

Ik zou graag nog veel meer echte outdoor sporten (in Nederland en België) op de OutdoorFriends Agenda zetten: klimmen, canyoning, paragliden, paardrijden, zeilen, kitesurfen, geocaching, zwemmen, etc.

  • Leden: als jullie leuke plannen hebben: plaats je eigen event op de Agenda! 't is ook prima als je alleen voor je eigen leeftijdsgroep organiseert.
  • Aanbieders: stuur een bericht met info en voorstel aan info@outdoorfriends.nl.
Help mee met de promotie!

Wil je heel graag dat een event doorgaat en zijn er nog niet voldoende deelnemers? Help dan mee met de promotie en deel het event in je eigen netwerk (via Facebook en Twitter) en nodig je vrienden uit ook OutdoorFriends lid te worden en mee te gaan!

Copyright © 2013 OutdoorFriends, Alle rechten voorbehouden.

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je dan uit of wijzig je voorkeuren