Copy
2016 har været et fantastisk år med mange og spændende opgaver, udfordringer og nye produkter.  

 

BEAS produkterne indgår i løsninger som matcher til vore kunders krav og efterspørgsel. Med en BEAS løsning gives der adgang, samt mulighed for adgangsbegrænsning til et væld af faciliteter.
Via BEASwave samles og udveksles informationerne trådløst på den Cloud baseret løsning BEASportal, hvor man som ejere på fx industrihavne, marinaer og campingpladser døgnet rundt via
computer, tablet eller smartphone har overblik over fx forbrug, styring af varme i hytter.
 
Billedet visualiserer eksempel på nogle af de mange funktionaliteter BEAS tilbyder i dag.


Ny Website
Vi har med stolthed lanceret BEAS´ nye website.  Hjemmesiden er enkelt at anvende og grafisk strømlinet med BEASportalen.  På siden findes informationer omkring virksomheden,
BEAS produkter, bestilling af kort og poletter, samt mulighed for at udskrive brochure.


BEASmarina-management
Er vores nyudviklede medlems- og havnestyringsprogram.
BEASmarina-Management programmet er lavet specifikt til at give havnen et overskueligt overblik over medlemmer, både, pladser, økonomi og statistikker.  Systemet er enkelt og giver mulighed for at oprette medlemmer hvortil der kan tilknyttes båd, bådplads, vinter plads, masteskur og øvrige udlejnings udstyr, danne en kontrakt samt automatisk faktura håndtering.
Programmet er et modul på BEASportalen og er dermed med til at samle havnens aktiviteter i et system så man har overblik over betalingsterminaler, WebLoadere, medlemmer, økonomi osv.
BEASportalen er en Cloud baseret løsning hvor backup af alle data sker automatisk.

                                                                                                                                   BEASmarina-management

Havnefoged Kaare Bak, Middelfart Lystbådehavn udtaler følgende om produktet:
Vi har i mange år administreret vores havne i MapMarina, men da der ikke længere var support på programmet havde vi i et stykke tid været på udkig efter et nyt program. Vi bruger i forvejen BEAS produkter såsom Portalen, håndterminaler, strømstandere og badeautomater i vore 3 havne, hvorfor det var naturligt at spørge BEAS om de ikke kunne lave et ”tillæg” til Portalen.
 BEAS tog udfordringen op og i hele udviklingsprocessen var vi sparringspartner og kom med input til udformning af brugerfladen og indhold.

Pr. 1. januar 2017 overgik vi så til BEAS Portalens kundeadministration modul, og det fungerer som vi ønsker det. På trods af, at vores økonomistyring foregår i et andet program (KMD Opus), fungerer fakturering af fastliggere via BEAS ligeledes uden problemer.
Vi ser en stor fordel ved at have alle ting i det samme system og i et system vi kan tilgå fra enhver computer.

 
Efter lanceringen er vi kommet på nogle nye features, der kunne være ”nice to have” i systemet, og i samarbejde med BEAS’ kompetente udviklere har vi hurtigt fået disse ting implementeret.
 

BEAS sætter kunderne i højsædet, og service er for os en selvfølge.
Vi lægger stor på vægt på, at det skal være nemt at være kunde hos BEAS. Uanset om det gælder råd og vejledning eller service og support. Vore kompetente medarbejder er altid klar via telefonsupport, fjernsupport eller kundebesøg til at sætte sig i kundens sted, så opgaver og udfordringer kan løses hurtigst muligt. Uden at der først skal oprettes en sag.

Tak for et godt og udbytterigt samarbejde
Vi ser frem til at fortsætte vores samarbejde og er stolte af at være en førende dansk producent og leverandør af solide og brugervenlige kvalitetsprodukter.
 
Med venlig hilsenMød os på kommende messer:

BOAT SHOW: 
Fredericia den 24.-26. februar & 2.-5. marts 2017
Allt för sjön: Stockholm den 03.-12. marts 2017
Campingkonferansen: Oslo den 21.-23. marts 2017
Sjoen for Alle: Lillestrøm den 22.-26. marts 2017

 
 Videresend til en ven 
E-mail:post@beas.dk
Brørupvænget 10
DK-7650 Bøvlingbjerg
Tlf. +45 9788 5222Copyright © BEAS A/SThis email was sent to <<E-mail adresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Beas a/s · Brørupvænget 10 · Bøvlingbjerg 7650 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp