Copy
Kunt u deze e-mailing niet goed lezen, klik dan hier.
  Gaat u ook op eigen kracht?  
     
<<Aanhef>>,

Samenwerking tussen zorgaanbieders wordt steeds belangrijker. Oók op gebied van ICT. Er is behoefte aan integrale ondersteuning, die niet geremd wordt door de muren van een zorginstelling.

Met veel energie denken mijn collega’s en ik graag met u mee over strategische thema’s zoals: eHealth, samenwerking, procesondersteunende consultvoering en cyber security. Deze thema’s vormen belangrijke pijlers voor uw strategie om invulling te geven aan de toekomst van de gezondheidszorg.
 
Voor nu wens ik u een fijne vakantie!
Ingrid van den Hoek
     
 

Trots op onze HiX-partners

Veel zorginstellingen hebben de afgelopen periode samen met ons hard aan de weg getimmerd. Wij kijken met bewondering terug op de inspanningen van deze huizen bij hun overstap naar HiX.

Gaat u binnenkort migreren naar HiX of bent u nieuwsgierig naar klantervaringen over deze migraties? Leest u dan ons online magazine over zelf migreren naar HiX.
   
 
     
 
jean-pierre Jean Pierre van Beers,
Raad van Bestuur Elkerliek ziekenhuis:
"Ik had voorzichtige verwachtingen over de ingebruikname van HiX.
Mijn verwachtingen zijn ruim overtroffen. Het is beter gelopen dan ik had durven dromen."
 
     
     
     
     
  Nieuw platform voor netwerkorganisaties
We lanceren een nieuw platform voor IT-diensten in de zorg, waarmee samenwerken in de zorg nog nooit zó eenvoudig en veilig was. Ongeacht welke ICT-oplossing uw samenwerkingspartner gebruikt.

 
 
   
Blog: ontschotting 1e en 2e lijn
HiX verenigt de eerste- en tweedelijnszorg ten bate van de patiënt. Een mooi voorbeeld daarvan leest u in een blog op Zorgvisie over de verloskundige zorg in de regio Bergen op Zoom. Marlien van Kempen, al 30 jaar verloskundige in die regio, vindt ontschotting een zegen voor verloskundige zorg.
 
     
 
  Blog: Werken op mobile devices breekt door
Werken op mobile devices breekt langzaam door in de gezondheidszorg. Welke kant gaat dat op? Onze Manager R&D Remko Nienhuis werpt een blik in de toekomst in een blog op Computable: “De grenzen tussen devices vervagen.”
     
     
  Samen aan de slag tijdens het ChipSoft Golf Event
Bent u benieuwd naar hoe andere bestuurders omgaan met Zorg-ICT uitdagingen? Dan nodigen wij u graag uit voor het ChipSoft Golf Event op donderdag 22 september. Tijdens dit evenement heeft u ruimschoots de tijd om met hen van gedachten te wisselen, in een sportieve setting. Schrijft u zich hier in.
 
     
  6 oktober ontbijtsessie Mobile Healthcare
Volgt u alle mHealth en eHealth innovaties op de voet en wilt u zich laten inspireren door vooruitstrevende collega-zorgprofessionals? Wij nodigen u graag uit voor ons inspiratie-ontbijt dat op donderdag 6 oktober 2016 plaatsvindt. Binnenkort ontvangt u uw persoonlijke uitnodiging.
 
     
     
  Wij staan voor u klaar
Heeft u ideeën of vragen over actuele thema’s zoals fusies, regionale samenwerking, veiligheid of het openstellen van het EPD? Neemt u gerust contact met mij op via ivanderhoek@chipsoft.nl of 020-4939000
 
     
 
Volg ChipSoft op Twitter, op Facebook of via onze LinkedIn-bedrijfspagina.
Zo bent u als eerste op de hoogte van het laatste nieuws!
 
     
 
marketing@chipsoft.nl
www.chipsoft.nl
 
Wilt u geen e-mailings meer ontvangen, klik dan hier.