Copy

GREEN Real Estate richt zich op ontwikkeling,
aankoop en management van vastgoed.
Nieuwsbrief
GREEN Real Estate
Bekijk online
Nr 2 - juli 2016
Met zoveel prachtige projecten onderhanden, is er altijd wel nieuws te melden over GREEN. Daarvan houden we je op de hoogte via deze e-mail-nieuwsbrief. En we zijn actief op LinkedIn, waar je het laatste nieuws vers van de pers terugvindt.
Aart Jan Verdoold, algemeen directeur

De Kop: aantrekkelijke entree voor Kleiweg in Gouda

Wil je consumenten bewegen om te gaan shoppen, dan moet een winkelgebied aantrekkelijk en goed bereikbaar zijn. En juist aan die bereikbaarheid mankeerde wat bij de Kop van de Kleiweg in Gouda. Fietsenstallingen versperden de ingang van de winkelstraat. GREEN nam samen met de gemeente Gouda en andere vastgoedeigenaren het initiatief om het openbaar gebied te revitaliseren. 

GREEN revitaliseert Hart van Stokhorst, Enschede

Stokhorst krijgt een nieuw winkelhart: ‘Hart van Stokhorst’ met maar liefst 5.000 m² aan winkels en voorzieningen. Twee nieuwe supermarkten, een royaal woonaanbod en 450 parkeerplaatsen vormen de basis voor het plan waar huur- en koopwoningen gecombineerd worden met het juiste retail-aanbod en voldoende parkeergelegenheid.

HUURDER AAN ’T WOORD

Op=Op Voordeelshop nieuwe huurder in de Baronie

Een trend in de retailmarkt is om veel te bieden voor weinig geld. Denk aan winkels als de Action, Big Bazar en voor cosmetica en wasmiddelen ook de Op=Op Voordeelshop. Met 120 vestigingen in Nederland is de Op=Op Voordeelshop een bekend gezicht in vele winkelcentra. Vincent Alkema is Managing Director van de Op=Op Voordeelshop en huurde al vestigingen van GREEN in Putte, Coevorden en Eibergen. Alphen aan den Rijn was echter nog een witte vlek op de kaart. Hoog tijd om ook daar een vestiging te starten.

Start bouw voorzieningengebouw in ParqGreen


Bij een vakantiepark waar rust, ruimte en groen in alles centraal staan, horen natuurlijk ook faciliteiten die uitblinken in kwaliteit en duurzaamheid. Op 13 mei vond in ParqGreen de start-bouwhandeling plaats van de centrumvoorzieningen. Op deze prachtige zonnige dag presenteerde GREEN de invulling van de centrale faciliteiten aan kopers, overheidsinstanties, het projectteam en de pers.

Drie hotels Jaap Venendaal Groep in handen van Fletcher Hotels

Fletcher Hotels neemt in één koop drie hotels over van Jaap Venendaal Groep en komt daarmee op 73 hotels. De Wageningsche Berg, Landgoed Avegoor en Frerikshof horen per 1 juni bij de Fletcher-keten. GREEN Real Estate is eigenaar van het vastgoed en faciliteerde de overname van de exploitatie. In samenwerking met Fletcher zullen de drie panden eerst gerenoveerd en gerestyled worden. Fletcher sloot een huurcontract voor de duur van 20 jaar. De overname is al goedgekeurd en heeft geen nadelige gevolgen voor het zittend personeel.

Interview Jan Zeeman in De Ondernemer


Hij is inmiddels 74 jaar, maar heeft de touwtjes nog steeds strak in handen: Jan Zeeman. Het blad De Ondernemer publiceerde een uitgebreid interview met de man, die ook aan het roer stond van investeringsmaatschappij Navitas Capital en GREEN Real Estate. De Ondernemer wordt elke derde zaterdag van de maand gratis bij de krant bezorgd en trekt een potentieel van bijna 4 miljoen lezers.

SPIE betrekt nieuwe locatie in Amsterdam

SPIE huurt per 1 juni 2016 een gecombineerde kantoor- en bedrijfsruimte op bedrijventerrein Sloterdijk in Amsterdam. De onderneming zit zo op een ideale locatie voor haar klanten in het westelijk havengebied en is uitstekend bereikbaar voor de rest van Amsterdam en andere delen van de Randstad. SPIE is een Europees marktleider in multitechnische diensten op het gebied van energie en communicatie. SPIE neemt het pand over van Ballast Nedam.
GREEN Real Estate B.V.
Baronie kantoren
Baronie 68-70 2404 XG
Alphen aan den Rijn
t 0172 44 83 83
f 0172 44 83 82

e info@green.nl
i www.green.nl

Uitschrijven